Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lingerie Marie-Thérèse heropent deuren met nieuw concept : 'Laat je stijlen in Nijlen'

Lingerie Marie-Thérèse

Eind vorig jaar sloot de bekende lingeriewinkel Marie-Thérèse de deuren van haar outlet in de Woeringenstraat in Nijlen. Klanten vonden massaal hun weg naar de tijdelijke winkel en de voorraden raakten sneller dan verwacht uitgeput. 

Geïnspireerd door het grote succes en de vele enthousiaste reacties, gingen Ellen en haar lingerieteam al snel nadenken over een mogelijke opvolger, uiteraard op dezelfde locatie. En vandaag zijn ze trots dat ze deze opvolger aan iedereen officieel kunnen voorstellen: op dinsdag 5 maart (her)opent Lingerie Marie-Thérèse een gloednieuwe lingeriewinkel in de Woeringenstraat in Nijlen.

Een nieuw concept

Lingeriestyliste en gastvrouw Inge Mariën legt uit wat het nieuwe concept inhoudt: “Lingerie Marie-Thérèse Nijlen is niet langer een tijdelijke outlet, maar werd omgevormd tot een volwaardige winkel met lingerie en badmode voor dames. Tijdens de vaste openingsdagen kan iedereen bij ons terecht voor kwaliteitsvolle mode van gerenommeerde merken zoals Chantelle, Empreinte en Aubade.

Buiten de vaste openingsuren, bieden we bovendien een unieke beleving op afspraak aan. Verkies je in alle rust en discretie en onder het genot van een lekker drankje jouw lingerie of badmode te komen uitkiezen? Ook dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Op onze website vind je een telefoonnummer en een handige tool om je afspraak in te plannen.”

Vervolg op een succesvolle outlet

De outlet in Nijlen viel uitstekend in de smaak en kreeg veel nieuwsgierige bezoekers over de vloer. “Onze outlet werd een beetje het slachtoffer van zijn eigen succes. Eind vorig jaar hadden we simpelweg onvoldoende voorraad in huis om nog te kunnen doorgaan met het bestaande concept. Maar het was op dat moment al lang duidelijk dat we ons in de toekomst heel graag zouden willen verankeren in Nijlen. We zijn dan ook heel trots en blij dat we vandaag onze nieuwe winkel kunnen voorstellen.”, aldus zaakvoerster Ellen Dankers.

Vertrouwde service tijdens de openingsuren en op afspraak

De nieuwe winkel in Nijlen zal drie dagen per week open zijn: op dinsdag van 9u tot 13u, op donderdag van 13u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 13u. Het is echter ook altijd mogelijk om een afspraak te maken buiten de openingsuren via de afsprakentool op www.lingeriemarietherese.be of telefonisch op het nummer 0497/40.53.22. In de winkel in Poederlee blijft uiteraard ook iedereen welkom tijdens de vertrouwde openingsuren.

Feestelijke opening in de Woeringenstraat

Tijdens de laatavondopening op donderdag 7 maart worden alle klanten feestelijk ontvangen met een hapje en een drankje.'

Woeringenstraat, Nijlen, België

Lingerie Marie-Thérèse

Deel dit artikel