Lingerie Sybilla uit Grobbendonk werd zopas genomineerd voor de PrimaDonna Award 2015. Met deze award zal PrimaDonna, het Belgische lingeriemerk voor dames met een grotere cupmaat, nu voor de 2e maal de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice belonen.

Of Lingerie Sybilla de fel gegeerde award in de wacht sleept, hangt van strenge criteria af, maar ook van de lingerieklanten zelf. Want via een publieksstemming krijgt de eindconsument een beslissende stem in de keuze van de eindwinnaar.
Lingerie Sybilla sleepte eerder al het Lingerie Styling-label in de wacht, de eerste voorwaarde om kans te maken op de PrimaDonna Award.

Maar om deze prestigieuze prijs weg te kapen, ligt de lat nog hoger. Dat wil zeggen: goede punten krijgen van een Mystery Shopping-team dat 2 keer per jaar incognito alle lingerieboetieks met het Lingerie Styling-label evalueert. Maar ook de eindconsument mag mee beslissen. Op www.primadonna.eu kan die t.e.m. 15 juni haar stem uitbrengen en zo haar favoriete speciaalzaak een stapje dichter richting eindoverwinning helpen.

"Wij zijn heel erg blij met deze nominatie", zegt Patrick Wuyts van Lingerie Sybilla. "Het is terug een erkenning van de kwaliteit van onze service en de sterke band die we met onze klanten opgebouwd hebben. Vrouwen weten dat ze bij Lingerie Sybilla telkens weer kunnen rekenen op die unieke persoonlijke service die bij de aankoop van lingerie zo belangrijk is.

Als genomineerde Lingerie Styling speciaalzaak hebben we dus eigenlijk al een beetje gewonnen. Maar we gaan natuurlijk voluit voor die PrimaDonna Award! We roepen onze klanten dan ook op om massaal voor ons te stemmen." Scoort Lingerie Sybilla voldoende om uitgeroepen te worden tot één van de 5 winkels met de meest excellente paskamerservice van het land, dan wacht zaakvoerder Patrick Wuyts op 26 september 2015 een spannende dag in Barcelona. Dan maakt PrimaDonna op een gala-event nl. de nationale winnaar bekend. De Lingerie Styling zaak met de hoogste score krijgt dan de PrimaDonna Award en diverse extra prijzen overhandigd.

De PrimaDonna Award is een initiatief van lingeriefabrikant Van de Velde, die naast Marie Jo en Andres Sarda, het lingeriemerk PrimaDonna ontwerpt en produceert voor dames met een grotere cupmaat (B tot J-cup).

Stemmen voor de PrimaDonna Award kan via www.primadonna.eu vanaf 1 mei tot 15 juni 2015.