U bent hier

Link 21 krijgt knappe quotering in Gids Gault&Millau : 'We zijn enorm blij en vereerd'

Herentals | Kempen regio | Neteland
22.11.2017 - 19.36u
Door: Herman Gezelle

Link 21 uit Herentals heeft een knappe 12/20 behaald in de beroemde Gids Gault&Millau. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit jaar meer dan 1.280 restaurants bezocht en gerecenseerd. De vele laureaten, waaronder Link 21, vertegenwoordigen heel het Belgische en Luxemburgse grondgebied.

Zowel bij de puntenscores als bij de thema's die de gids bestrijkt, vallen er nieuwigheden aan te stippen. Gault&Millau is een sterk groeiend internationaal merk en dé referentie binnen de gastronomische wereld.

Chef-kok en manager Link 21 Cédric Goris : 'Vereerd vooral om de erkenning van onze zaak'

'Als Link 21 zijn we uiteraard enorm blij en vereerd dat we voor het 6e jaar op rij verschijnen in de Gault&Millau', lacht Cédric Goris. 'Het gaat in de eerste plaats niet om de score van 12 op 20, maar bij ons vooral om de erkenning van onze zaak.

Onze sterk aanbevolen lunch vertaalt zich uiteraard ook effectief tijdens onze lunch in weekdagen waarin we zeer druk bezet zijn.

Elke dag werken we met ons 15-koppig team om te verbeteren, te innoveren en de lat hoog te leggen. We zijn uiteraard in de eerste plaats een brasserie en dat maakt het voor ons wel een eer om in de Gault&Millau te mogen verschijnen, naast vele gerenommeerde dikwijls Michelin bekroonde restaurants.'  Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto