Link 21 uit Herentals heeft een knappe 12/20 behaald in de beroemde Gids Gault&Millau. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit jaar meer dan 1.280 restaurants bezocht en gerecenseerd. De vele laureaten, waaronder Link 21, vertegenwoordigen heel het Belgische en Luxemburgse grondgebied.

Zowel bij de puntenscores als bij de thema's die de gids bestrijkt, vallen er nieuwigheden aan te stippen. Gault&Millau is een sterk groeiend internationaal merk en dé referentie binnen de gastronomische wereld.

Chef-kok en manager Link 21 Cédric Goris : 'Vereerd vooral om de erkenning van onze zaak'

'Als Link 21 zijn we uiteraard enorm blij en vereerd dat we voor het 6e jaar op rij verschijnen in de Gault&Millau', lacht Cédric Goris. 'Het gaat in de eerste plaats niet om de score van 12 op 20, maar bij ons vooral om de erkenning van onze zaak.

Onze sterk aanbevolen lunch vertaalt zich uiteraard ook effectief tijdens onze lunch in weekdagen waarin we zeer druk bezet zijn.

Elke dag werken we met ons 15-koppig team om te verbeteren, te innoveren en de lat hoog te leggen. We zijn uiteraard in de eerste plaats een brasserie en dat maakt het voor ons wel een eer om in de Gault&Millau te mogen verschijnen, naast vele gerenommeerde dikwijls Michelin bekroonde restaurants.'  Guy Verellen / NNieuws.