U bent hier

Lions Vredesposterwedstrijd: de winnaars

Geel | Kempen regio | Mol
20.04.2018 - 09.10u
Door: Mark Jaspers

Je kan gerust spreken van een gezellige drukte voorbije woensdagavond, op de prijsuitreiking van de Lions Vredeposterwedstrijd 2017-2018. Al sinds 1987 wordt deze tekenwedstrijd wereldwijd georganiseerd, en richt zich op kinderen tussen de 11 en 13 jaar. Het thema waarrond dit jaar gewerkt werd, was "vriendelijkheid is belangrijk".

Voor deze editie sloegen Lions Mol-Geel en Mol Atomiq de handen in elkaar, en het resultaat mag gezien worden. Er waren immers niet minder dan 754 inzendingen, verdeeld over 7 scholen uit de regio Mol-Geel.

Op de feestelijke vernissage werden niet alleen alle ingezonden werken tentoongesteld, maar werden ook de 40 'artiesten', wiens inzending doorgaat naar de nationale wedstrijd, in de bloemetjes gezet.

Achtergrondinfo:
Lions Club Mol-Geel en Mol Atomiq zamelen jaarlijks gemiddeld 75.000 € in door het organiseren van activiteiten en evenementen. De ingezamelde bedragen worden integraal uitgekeerd aan lokale sociale projecten in Geel, Mol, Olen, Herentals, Meerhout, Laakdal en Balen.

De "International Association of Lions Clubs" werd opgericht in 1917 en is met 1,4 miljoen leden de grootste N.G.O. ter wereld. In België zijn er 281 Lions clubs met ongeveer 7.500 leden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto