Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lionsclub Campinia zamelt 50.000 pampers in voor Huis van het Kind

Lionsclub Campinia uit Mol, een groep van dertigers en veertigers de zich inzetten voor het goede doel werken samen met Huis van het Kind Balen Mol Dessel en Retie (BalDeMoRe).  Huis van het kind BalDeMoRe helpt kwetsbare gezinnen in deze regio.

Onder andere toekomstige ouders en gezinnen met kinderen en jongeren tot en met 24 jaar vallen onder hun werking. Samen willen ze deze gezinnen zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van opvoeding, gezondheid en ontwikkeling van de kinderen.

Of het nu gaat om kleine of grote vragen, om kleine of grote kinderen, de partners van het Huis van het Kind willen er zijn voor alle gezinnen.

Één van de projecten om deze doelstellingen te realiseren is de Pamperbank.

De pamperbank is een inzameling van pampers bij supermarkten en openbare plaatsen.  De verdeling van deze pampers gebeurt in Achterbos door Min Mol.  Uit gesprekken tussen Lions Campinia en Huis van het kind bleek echter dat er een enorm tekort was aan pampers voor deze kwetsbare gezinnen.

Een signaal voor Lions Campinia om haar schouders hieronder te zetten.  Enerzijds hebben we eigen fondsen aangeworven om een deel van deze pampers aan te kopen.

Daarnaast hebben we hands on pampers ingezameld via social media, scholen en vrienden. Tenslotte hielpen andere serviceclubs ons met het behalen van de 50.000 pampers. Lionsclub Atomiq en Lions Mol Geel deden hier een mooie bijdrage waarvoor enorme dank.

Met de ingezamelde gelden kunnen we met een groepsaankoop de impact vergroten en kunnen we zo 50.000 pampers schenken aan Huis van het Kind.

Op 28 mei gaan we de cheque met 50.000 pampers overhandingen. Later deze avond organiseren we een 90-ties fuif om extra geld op te halen voor onze goede doelen. Buiten Huis van het Kind steunen wij nog 2 organisaties in Mol, namelijk Babbelkousje en Hartverwarmertjes.

Locatie :  KSA Mol - Pater van Henxthovenstraat 50, Mol.

Deel dit artikel