Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lise De Ceulaer legt eed af als lid Bijzonder Comité Sociale Dienst Kasterlee

Eedaflegging Lise De Ceulaer

Na haar aanstelling als voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Dienst (BCSD) Kasterlee en schepen van welzijn, sociale zaken en senioren heeft Rein Sobrie ontslag genomen als lid van het BCSD zodat daar een plaats vrijkwam.

Hiervoor werd Lise De Ceulaer voorgedragen in de gemeenteraad van februari 2024. Voor Lise die in oktober kandidaat is voor de gemeenteraad op de lijst van ‘cd&v team KLT’ is dit haar eerste politieke mandaat.

Vanmiddag heeft Lise De Ceulaer de eed afgelegd in handen van voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Bieke Van Ballaer en van algemeen directeur Tom De Munter. In de lokale politiek wil ze graag mee de lijnen uitzetten in de beleidsdomeinen welzijn, sociale zaken, vrije tijd en jeugd.

Lise is 19 jaar jong en komt uit Lichtaart. Ze studeert  sociaal werk aan Thomas More in Geel. Lise is ook actief in het jeugdwerk, als jeugdleidster bij KLJ Kasterlee en binnenkort ook als hoofdanimator bij speelpleinwerking Sproet.

“Een politiek mandaat in het Bijzonder Comité sluit heel goed aan bij de studierichting van Lise,” vindt burgemeester Ward Kennes. “Ik ben heel blij dat deze jonge vrouw uit Lichtaart de stap zet naar de lokale politiek,” zegt de burgemeester.

Foto : Lise legt de eed af in de handen van de voorzitter en de algemeen directeur

 - rr.

Lise De Ceulaer

Lise De Ceulaer

Eedaflegging Lise De Ceulaer

Deel dit artikel