U bent hier

Logeren in Vlaanderen lanceert nieuw logiesboek 2019 met ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’

Vlaanderen
12.12.2018 - 13.59u
Door: Mark Jaspers

Op 13 december verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019' vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Om de lancering te vieren, organiseert Logeren in Vlaanderen samen met Radio 2 morgenochtend 'Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen'.

Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. Daarom lanceert Logeren in Vlaanderen het nieuwe logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019' met 'Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen'.

In het treinstation Antwerpen-Centraal staan de ontbijttafels klaar van 6 tot 12 uur. Tussen 10 en 12 uur kan je ook een live-uitzending van het Radio 2 programma 'De Madammen' volgen.

In vier andere stations - Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt - worden treinreizigers dan weer in alle vroegte (tussen 6 en 9 uur) verrast met een croissant, een tasje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019.

In elke provincie zal het Radio 2 ochtendprogramma 'Start je dag' ook met interviews berichten over dit Grootste Ontbijt.

Logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019'

In het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019' staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio's, aan de kust of in de stad. Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes.

Vanaf 13 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Je kan het vanaf dan ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Van erfgoedlogies tot actieve boerderij

Ruim honderd logiesuitbaters in de provincie Antwerpen nemen deel aan de campagne 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019'. Hun aanbod oogt aantrekkelijk én gevarieerd. Gedeputeerde voor toerisme Jan De Haes: "Goed nieuws voor wie er met de familie of vrienden enkele dagen tussenuit wil: de Kempen kregen er de voorbije jaren heel wat vakantiewoningen bij.

Je verblijft er midden in de bossen, logeert in een authentieke hoeve op het platteland of proeft van de sfeer op een actieve boerderij. Opvallendste nieuwkomer in Scheldeland is het Atelier van Antonine, een knappe vakantiewoning in het voormalige schildersatelier van Kasteel d'Ursel. En wie een stijlvol of zelfs luxueus verwenadresje zoekt, zit goed in onze kunststeden Antwerpen en Mechelen."

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque

Ben je nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je partner, familie of collega? Schenk iemand een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen.

Liever een mooi cadeaumapje erbij? Voor 3,50 euro krijg je een mooie cadeauverpakking met het logiesboek binnen de vijf werkdagen thuis gestuurd. De cheques zijn beschikbaar voor bedragen van 35, 50 of 100 euro. Ze zijn 18 maanden geldig en niet verlengbaar.

De logiesuitbaters betalen geen commissie op deze Vakantiecheques. Dit betekent 100% rechtstreekse omzet voor de logiessector.

Praktische info

Wanneer:
'Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen' op donderdag 13 december 2018 van 6 tot 12 uur

Waar:
Station Antwerpen-Centraal, Koningin Astridpein 27, 2018 Antwerpen

Meer info:
www.logereninvlaanderenvakantieland.be

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto