Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lokaal bestuur Herentals rekruteert voor woonzorgcentrum Sint-Anna

WZC Sint-Anna

Ouderen die niet langer zelfstandig kunnen of willen wonen, vinden in woonzorgcentrum Sint-Anna een nieuwe thuis. Sint-Anna biedt een moderne en professionele werkomgeving waar de bewoner altijd centraal staat.

Sint-Anna heeft 120 woongelegenheden met één- en tweepersoonskamers waarvan 9 bedden kortverblijf. De vier afdelingen van het woonzorgcentrum passen hun zorg aan de lichamelijke en geestelijke situatie van de bewoner aan. Er zijn ook 40 assistentiewoningen geïntegreerd op deze campus.

Op de campus van woonzorgcentrum Sint-Anna werken momenteel meer dan 180 medewerkers, maar we zijn nog op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen residentiële ouderenzorg.

Heeft u zin in een boeiende functie met afwisseling en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan uiterlijk op 20 september met een mail naar personeelsdienst@herentals.be of een brief naar de dienst personeel en organisatie, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals. Vermeld duidelijk dat u solliciteert voor “verpleegkundige” of “zorgkundige” en voeg zeker uw cv bij, uw diploma of attest en een recent uittreksel uit het strafregister.'

Vorselaarsebaan, Herentals, België

WZC Sint-Anna

Deel dit artikel