Aanvullend op de eetmiddagen in Nijlen komen er vanaf 9 januari eetavonden in Kessel. De Geburen werd in 2016 opgericht in Nijlen door woonzorgcentrum Heilig Hart in samenwerking met de gemeente en het OCMW van Nijlen.

Het is de bedoeling dat Nijlenaars elkaar weer leren kennen om zo weer allemaal 'geburen' van elkaar te worden. Tot nu was De Geburen enkel in Nijlen actief, maar nu komt er ook een sociaal restaurant in Kessel. Buiten een plek om lekker te eten, moet het ook een warme ontmoetingsplaats worden voor Kesselaars, Bevelaars en Nijlenaars.

Het gaat in Kessel over een wekelijkse eetavond in de cafetaria van woonzorgcentrum Sint-Jozef, te beginnen vanaf dinsdag 9 januari. Deze zijn aanvullend op de eetmiddagen in de Kerkeblokken in Nijlen.

Wat, wanneer en waar ?

Kom in gezelschap genieten van een lekkere driegangenmaaltijd. Het menu vind je op onze facebookpagina (www.facebook.be/DeGeburen) of in het woonzorgcentrum in Kessel of Nijlen. Iedereen is het hele jaar door van harte welkom op dinsdagavond, uitgezonderd op feestdagen. Het eten wordt vanaf 17 uur geserveerd in de cafetaria van woonzorgcentrum Sint-Jozef in de Gasthuisstraat 10 in Kessel.

Kostprijs?

€7 of €3 voor kinderen en wie via het OCMW van een verminderingstarief geniet. OPGELET: inschrijven is verplicht, liefst een week op voorhand.

Inschrijven of meer info?

Coördinator Lisia Beullens: LDC.Nijlen@zusters-berlaar.be, 0479 58 49 77, www.facebook.be/DeGeburen