Lokaal Dienstencentrum Harten Drie is eindelijk compleet! Na de opening van de locaties in Tielen en Lichtaart is het nu de beurt aan de opening van Harten Drie in Kasterlee.

Vanaf 11 juni kan je elke week op donderdag 12 uur in het sociaal restaurant in het Grand Café van Aquamarijn (Binnenpad 3) terecht voor een lekkere maaltijd. De maaltijd kost 8 euro en omvat soep, hoofdgerecht en een gezond nagerecht. Reserveren moet voor woensdagmiddag 11 uur bij de welzijnsdienst.

Om de opening te vieren biedt het gemeentebestuur van Kasterlee de bezoekers op 11 juni van 13 tot 15 uur een pannenkoek aan met een tasje thee of koffie.

Ben je niet mobiel genoeg om op eigen kracht naar Harten Drie te komen? Verwittig de welzijnsdienst en zij zorgen voor vervoer.

Harten Drie is er voor iedereen, maar in het bijzonder voor senioren die hun gading niet (meer) vinden in het aanbod van de bestaande verenigingen en voor mensen die het net iets moeilijker hebben in onze samenleving. Voor hen en hun mantelzorgers creëren we ontmoetingskansen.

Het lokaal dienstencentrum heeft niet één vaste locatie, maar in elke deelgemeente zijn nu antennepunten opgericht. Op deze manier zijn we optimaal lokaal verankerd en kunnen we volop inzetten op de verbondenheid tussen de mensen voor wie Harten Drie bedoeld is.

De welzijnsdienst kijkt er naar uit om samen met iedereen die een beetje warmte kan gebruiken, een fijne werking op te starten. Van harte welkom.

Inschrijven en vragen? welzijnsdienst – Tel. 014 55 83 22 - welzijn@kasterlee.be