U bent hier

Loop mee met de Bobbejaanlandtrail

Kasterlee
29.03.2019 - 08.17u
Door: Mark Jaspers

Voor het eerst kunnen bezoekers van Bobbejaanland zich van hun meest sportieve kant laten zien tijdens de Bobbejaanlandtrail. De natuurloop wordt georganiseerd in samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen.

Op 6 oktober 2019 kunnen drie routes worden gelopen, van respectievelijk 6 km, 10 km en 16 km. Met vertrek en aankomst in het Bobbejaanland, loop je langs je favoriete attracties de mooie Kempense natuur in. Langs de Kleine Nete vind je je weg terug naar de backstage van het park die je naar de finish leidt.

Ook kleine sportievelingen kunnen deelnemen, daarvoor bouwde Bobbejaanland de Kids Run uit. Inschrijven kan vanaf 1 april 2019 op bobbejaanland.be/in-the-park/shows-evenementen. Gruwelijke taferelen tijdens Halloween Ondertussen een vaste waarde op de evenementenkalender van Bobbejaanland: Halloween.

Ook in 2019 nemen Mexicaanse calaveras, een kwaadaardige stroper, mutanten en andere griezels het park over. Spookhuis WELP is terug van weggeweest en ook in Land of Legends nemen de duistere krachten de bovenhand.

Van 16 oktober 2019 t.e.m. 4 november 2019 gil je opnieuw de longen uit je lijf in onze zeven spookhuizen, word je achterna gezeten in drie scarezones en reis je naar een andere wereld in twee sensationele shows. Er staan vijf nocturnes op het programma, hetwelk je vanaf september volledig kan raadplegen op halloween.bobbejaanland.be.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto