U bent hier

Loop mee met de Bobbejaanlandtrail

Kasterlee
06.09.2019 - 21.55u
Door: Mark Jaspers

Op zaterdag, 6 oktober vindt in Lichtaart de eerste Bobbejaanlandtrail plaats. Bobbejaanland trommelde hiervoor FROS Multisport Vlaanderen op. Bobbejaanland en FROS Multisport zetten samen een mooie natuurloop neer. Het pretpark zelf is die dag uitverkocht.

Bobbejaanland voorziet verschillende looproutes van respectievelijk 6 km, 11 km en 16 km: "op die manier kunnen lopers van alle niveaus deelnemen," legt Commercieel Directeur Peggy Verelst uit, "kinderen tot 11 jaar kunnen zich inschrijven voor de Kidsrun. De langste afstand is daar 1 km.".

Wie deelneemt aan de Bobbejaanlandtrail, leert ook meteen de mooie Kempense omgeving van het park kennen. De lopers vertrekken namelijk aan het park en lopen door de bosrijke omgeving, langs de rivier de Nete richting Herentals. Daar keren ze terug naar het park voor een tocht langs alle attracties, richting Cowboy Town, waar alle routes zullen eindigen.

Je rugnummer is ook meteen je toegangsticket voor het park. Eens aangekomen kan je dus nog genieten van een fijn dagje pretpark.

Meer informatie vind je op www.bobbejaandtrail.be. Inschrijven kan nog tot en met 4 oktober. Deelnemers die zeker willen zijn van een persoonlijk rugnummer en een exclusieve medaille dienen zich in te schrijven voor 22 september, 22 uur.

Wie graag Bobbejaanland op 7 september bezoekt, stelt zijn bezoek beter uit. Het park is op die dag namelijk uitverkocht.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto