Actrice en musicalster Lotte Stevens uit Geel wordt de 'nieuwe' 'Mega Mindy'. De 28-jarige Geelse volgt Free Souffriau op, die na 15 jaar stopt. Stevens speelde onder meer al de Ketnetreeks 'Hoodie' en heel wat musicals.

Het is overigens niet de eerste keer dat Lotte Stevens de rol van Mega Mindy, de superheldin van Studio 100, op zich neemt.  In het 15-jarig bestaan van de superheldin viel zij heel af en toe al eens in.

Maar voortaan zal zij de rol definitief op zich nemen. "Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy in de theatershow mag gaan spelen", lacht Lotte Stevens. "Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur."

De Mega Mindy Theatershow is vanaf maart 2022 te bekijken en bevat bekende hits zoals 'Tijd voor Mega Mindy'.   Ze staat op 11 september mee op het podium van het 25 jaar Studio 100-festival in Plopsaland De Panne. Volgend jaar volgt een nieuwe Mega Mindy-theatershow, in Vlaanderen en Nederland.

Wie de rol van Mega Toby gaat spelen, is nog niet bekend. Studio 100 opent vanaf vandaag de inschrijving voor acteurs die auditie willen doen om deze superheld te spelen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: studio100.com  - (Studio 100)