U bent hier

Louis Hufkens : 'Gedenkplaatje voor plots overleden Geert... hij loopt nog steeds met ons mee'

Grobbendonk | Neteland
22.10.2021 - 01.38u
Door: Herman Gezelle

De loop- en wandelvrienden van de overleden Geert Peeters hebben gisteravond een gedenkplaatje geplaatst op het kerkhof voor hun hartsvriend.  Geert is op 6 mei 2020 in volle corona-tijd plots overleden tijdens het joggen.  Hij werd dood gevonden door een wandelaar in het Molenbos van Grobbendonk.

Helaas mochten er toen maar 10 personen op z'n uitvaart aanwezig zijn.  Daarom hebben we Geert z'n vrienden uitgenodigd op een Reünie-loop en -wandeling. Eindelijk na 3 keer uitstellen hebben wij op 26/27 juni 2021 waardig toch al even Geert kunnen eren.  Helaas, toch niet dichtbij mekaar want met die corona konden we telkens maar 32 personen toelaten.

De vrienden van Geert, Louis Hufkens, Jolijn De Ceulaer, Tim Smeulders en de zoon van Geert, Steff Peeters plaatsen we het gedenkplaatje bij Geert 'Vanwege de Loop- en Wandelvrienden'.

De vrienden van Geert - Louis, Jolijn & Tim - nodigen iedereen graag uit op 7 mei 2022, net 1 dag nadat Geert plots is overleden 2 jaar geleden.

Het wordt de 2e Remember Geert Loop en Wandeling Leg's Go... Walk, Run voor het goede doel voor aankoop van een geschikte prothese. 

Op die dag 7 mei 2022 is er nog veel meer te beleven. Alles loopt in samenwerking met FC Sportief een toffe voetbalclub die gaat om  jong en oud aan het sporten te krijgen.  Alle mensen opnieuw zin in het leven geven', besluiten de maatjes Louis, Tim & Jolijn.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto