De week van het Loukuptimisme ziet er in grote lijnen zo uit - online uiteraard)

- elke dag een ander aspect van Lou'k up dat belicht w: rouw- en verliescoach, afscheidsplanner + opmaken afscheidsakte, positiviteitscoach, webshop met troostkadootjes, VZW Lou'k up fonds + meters voorstellen, workshops, inspiratiecafes en opleidingen

- elke dag getuigenissen van mensen die ik ontmoet en begeleid heb

- een open vraag rond rouw en verlies + interactie

- Q&A: Facebook live

- virtuele rondleiding door ons huis

- giveaways

- tips om om te gaan met mensen in rouw

Extra info vind je bij kathleen@louk-up.com https://www.facebook.com/Kathleenloukup

Iedereen verdient een hartverwarmend, uniek en persoonlijk afscheid. Lou'k up organiseert a-typische afscheidsdiensten op maat van de overledene: een mini-foodtruck festival voor een kok, een kampvuur-afscheid voor de leider van een jeugdbeweging, een afscheidswandeling voor een fervente wandelaar, een herinneringsfeest aan de toog van de overleden café-baas, een huiskameruitvaart in intieme kring voor de familieman, ...

Ben je net iemand verloren en vind je de kracht en de moed niet, ben je palliatief en heb je nog een afscheidswens? Of wil je graag je wenslijst registreren in een afscheidsakte?

Bijna alles is mogelijk. Wil je er eens over babbelen? Je kan me op verschillende manieren contacteren.

Een herinneringsdienst organiseren als herdenking, om samen herinneringen op te halen, om nog eens iedereen die de overledene graag zag terug te zien. Misschien denk je nu, had ik toen geweten wat er mogelijk was, had ik die afscheidsviering helemaal anders gedaan, dat kan. Zo belangrijk om die herinneringen levend te houden.

Of door bijzondere tijden zoals corona kon je niet doen wat je graag had gedaan. Wij zijn er voor jou.

Zoek je nog een verhalenverteller of een voorganger voor jouw dienst. Ook dit doen we graag voor jullie, met de juiste woorden en hartverwarmend verbindend.

We maken graag tijd voor je vrij om eens samen te zitten. Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.'