LSB Blokhutten breidt uit en vernieuwt. Op 14 maart opent het bedrijf zijn nieuwe, overdekte toonzaal. Het familiebedrijf uit Dessel tracht zo haar klanten in de toekomst nog beter te kunnen dienen. De belangrijkste kenmerken: comfort, beleving en service.

"In het verleden was het enkel mogelijk om ons aanbod in openlucht te bekijken. Dat was niet altijd ideaal. Daarom hebben we besloten ons magazijn verder uit te breiden, met daarnaast een overdekte showroom van zo'n 1.200 m²", vertelt zaakvoerster Veerle Van Mechgelen. "Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn, klanten kunnen voortaan ons assortiment aan tuinhuizen, blokhutten en aanverwante constructies in alle comfort ontdekken."

Collectie tuinmeubelen

"Daarnaast trachten we met de nieuwe binnenshowroom ook meer in te spelen op beleving. We willen onze klanten een realistischer beeld geven over het totaalplaatje. Vroeger konden ze ons assortiment aan tuinhuizen bekijken zonder meer. Nu voorzien we ook een uitgebreide collectie tuinmeubelen in onze zelf gefabriceerde houtconstructies. Zo weet je perfect hoe het geheel in jouw tuin zal passen."

Opendeur

"Tijdens het weekend van 14-15 en 28-29 maart zetten we onze deuren wagenwijd open. Zowel zaterdag als zondag is het bedrijf uitzonderlijk geopend van 10u tot 17u. Nieuwsgierigen kunnen dan onze vernieuwde showroom voor het eerst komen bewonderen. Iedere bezoeker ontvangt een gratis hapje en drankje en maakt kans op een prijs. Daarnaast zijn er de ganse maand maart ook kortingen en speciale voorwaarden. Wij kijken er alvast naar uit om onze nieuwe toonzaalmodellen te tonen", besluit Veerle Van Mechgelen.

Over LSB Blokhutten

LSB Blokhutten in Dessel is een familiebedrijf met reeds jarenlange ervaring in de houtbranche. Het bedrijf fabriceert onder meer blokhutten, poolhouses, carports, garages, terrasoverkappingen en aanverwante houtconstructies en dat steeds op maat van de klant.

Adres: Zandbergen 109 2480 Dessel
Meer informatie: www.lsbblokhutten.be - info@lsbblokhutten.be - 014/37 96 92