U bent hier

Luc Janssens : 'Toch Na Fir Bolg 2-3 & 4 juli @Sassenhout - max. 2.500 fans'

Neteland | Vlaanderen | Vorselaar
28.05.2021 - 09.56u
Door: Herman Gezelle

Na Fir Bolg gaat door op 2, 3 en 4 juli met  oa. Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Soulsister en Tourist LeMc.

"Geen festival zoals we gewend zijn, maar wel een festival. Conform alle geldende voorzorgsmaatregelen", benadrukt festivalbaas Luc Janssens.

Na Fir Bolg is dus een van de eerste middelgrote evenementen die deze zomer plaatsvindt. De organisatie ging niet over één nacht ijs.

Enkele pijlers:

'Het festival Na Fir Bolg vindt plaats in openlucht. Het hoofdpodium is een buitenpodium.

Tot op heden is het aantal toeschouwers beperkt tot 2.500 personen.

Drank- en voedsel verkoop verlopen volledig corona proof.

Het Vorselaarse festival serveert drank nog steeds in glazen, niet in plastic bekers. "Achter de schermen werken we al langer aan een volautomatische wasstraat.

Door het wegvallen van editie 2020 kreeg onze technische ploeg de kans om onze wasmachines op punt te stellen. Het spoelen van onze glazen gebeurt voortaan op de meest mogelijke hygiënische manier. De machine is een Na Fir Bolg-realisatie waarop we zeer fier zijn."

Tijdens Na Fir Bolg heersen strenge voorschriften maatregelen, maar het festival sluit geen compromissen op artistiek vlak.

"Onze headliners zijn stuk voor stuk straffe artiesten, die vaak zelf na een somber jaar weer voor het eerst voor een live-publiek spelen", besluit Janssens.

Grote namen zijn Bart Peeters, Frank Boeyen, Tourist LeMc, Raymond van het Groenewoud en Soulsiters.  Foto Adrie de Kok / Nnieuws.

Alle info en tickets: www.nafirbolg.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto