U bent hier

Luminus in beroep bij Vlaamse regering tegen geweigerde vergunning windturbine

Kempen regio | Mol
04.06.2021 - 12.43u
Door: Herman Gezelle

Luminus start bij de Vlaamse regering een beroepsprocedure op om een windturbine te mogen bouwen op de bedrijfsterreinen van AGC Glass in Gompel.

Eerder gaf het gemeentebestuur een negatief advies en werd de vergunningsaanvraag geweigerd door de deputatie van de provincie Antwerpen

In het verzoekschrift motiveert Luminus waarom de windturbine volgens de eigen inzichten wel een omgevingsvergunning zou moeten krijgen. Luminus vraagt aan de Vlaamse regering om de beslissing van de deputatie te vernietigen en om alsnog een vergunning af te leveren voor de bouw en exploitatie van deze windturbine in Gompel.

Het gemeentebestuur volgt de beroepsprocedure bij de Vlaamse regering nauwgezet op. Op basis van de beslissing van de Vlaamse regering bekijkt de gemeente Mol wat de aangewezen volgende stappen zijn.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto