Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

An Luyten : "SAM Sensory & More met MoodSense collectie geselecteerd als Innovatie in Mode"

SAM

SAM Sensory & More uit Herentals, het toonaangevende kledingmerk met een focus op sensory-friendly collecties voor volwassenen en kinderen met prikkelgevoeligheid, is met het MoodSense project geselecteerd als innovatie in mode door stad Antwerpen.

Met de financiële steun van €41.477 van stad Antwerpen zal SAM deze nieuwe inclusieve collectie versnelt naar de markt brengen.

An Luyten, de drijvende kracht achter SAM Sensory & More, deelt haar enthousiasme over deze steun van de stad. Ze is een van de zeven Antwerpse ondernemers die deze financiële impuls van de stad hebben gekregen om hun innovatief project te verwezenlijken.

Deze steun is niet alleen een mijlpaal voor SAM, maar ook een erkenning van het aantrekkelijke ondernemingsklimaat in de stad Antwerpen.

MOODSENSE Collectie | Met Geur en Kleur voor Welzijn en Communicatie

SAM Sensory & More heeft zich gevestigd als een pionier in het creëren van comfortabele en inclusieve kleding voor mensen met prikkelgevoeligheid. Het MoodSense-project is een spannende uitbreiding van hun kledinglijn, waarbij geur en kleur worden ingezet als instrumenten voor welzijn en communicatie.

MoodSense voegt geur toe als een krachtig middel om stress te verminderen en emotionele veiligheid te bevorderen. Of Moodsense creëert subtiele kleurveranderingen in de kleding of de accessoires waardoor non-verbale communicatie mogelijk wordt.

Niet alleen waardevol voor personen die niet-verbaal zijn maar voor iedereen die behoefte heeft aan een subtiele manier om zijn gevoelens of behoeftes uit te drukken.

CO-CREATIE |  Samenbrengen van Welzijn en Mode via Co-creatie

SAM is vastbesloten om het MoodSense-project te realiseren via co-creatie met hun community. An Luyten: "Op deze manier kunnen we de nieuwe MoodSense collectie het best afstemmen op de behoeften van onze doelgroep." Ze roept geïnteresseerden op om deel te nemen aan online en offline focusgroepen om samen de MoodSense-collectie tot realiteit te brengen. Als u geïnteresseerd bent in deelname, kunt u zich aanmelden via deze link of door een e-mail te sturen naar hello@samsensoryclothing.com.

SAM Sensory & More blijft toegewijd aan het transformeren van de mode-industrie door innovatieve en inclusieve ontwerpen te introduceren die het welzijn van mensen verbeteren. De steun van stad Antwerpen voor het MoodSense-project is een belangrijke stap in de verdere realisatie van dit mooie doel.

An Luyten CEO, SAM Sensory & More  hello@samsensoryclothing.comwww.samsensoryclothing.com

SAM

Deel dit artikel