KFC Herenthout had een zware pak aan de dartele Ray Mensah van de bezoekers. De kleine zwarte parel dook overal op en de scheids moest meerdere keren verdedigers van de thuisploeg tot kalmte aanmanen. Gelukkig steeds zonder gele kaart te moeten trekken. Maar zoals gans het seizoen vergat Mensah en de rest van zijn team af te werken.

In de 16'  schoot Luyten bijna raak, maar de bezoekende doelman duwde in hoekschop. In de 25' was er een antwoord van Mensah die met een hard schot thuisdoelman Geysen tot een prima parade dwong. Diezelfde Mensah rolde in de 35' de thuisdefensie op, legde de bal achterwaarts maar de ingeschoten bal werd door Van Leemputte van de lijn weggevaagd. Luyten omspeelde in de 43' de thuisdoelman en rondde af: 1-0 vlak voor de rust. In de 2e helft bleven de bezoekers de kansen missen en redde doelman Geysen een paar keer de meubelen. Het bleef 1-0.