Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

An Luyten uit Herentals : "Sam ‘sensory & more’ nu ook voor rust rond je lijf voor ieder, een geschenk uit de hemel"

SAM

Nu de winter in aantocht is en de energiecrisis iedereen slim de verwarming een graadje lager laat zetten, presenteert SAM uit Herentals fijne warme fashion en accessoires die helpen overprikkeling te voorkomen en vooral ook rust te vinden. Een belangrijke dimensie voor je goed gevoel. Iedere dag weer. 

Nog zo'n twee maanden te gaan, focussen we ons al op Sinterklaas voor de kids, en de feestdagen met een kerstboom vol warme attentvolle cadeaus.

Zaakvoerder An Luyten legt enthousiast uit : "Zo is er nu de CHEWY FIDGET van SAM. Een bijt- en friemelaccessoire dat een mooi alternatief biedt voor bijten op pennen, kleding, nagels… De tactiele elementen helpen stress reguleren. Het strakke, stijlvolle design maken het een knap en gegeerd gadget voor klein en groot. Ideaal om stevig je tanden in te zetten tijdens de schooluren, bij het maken van huiswerk, of op de werkvloer. Want SAM is voortaan ook verkrijgbaar voor volwassenen tot maat XL."

Hapklaar design

“De chewy fidget lijkt op een coole kledingtag zoals we die kennen van de hippe merken. Het accessoire is strak gestyleerd en gemaakt van de sterkste silicone.“Ik wilde dat de chewy fidget niet alleen functioneel zou zijn. Het kreeg een mooie, fashionable look. De chewy fidget heeft de vorm van het SAM-logo, ligt makkelijk in de hand en heeft een gladde én grove structuur. Zo vormt het een erg tactiel object. De chewy fidget komt in 3 kleuren. Zo kies je zelf of je hem fel en opvallend wilt, of sober.

De chewy fidget past perfect bij het nieuwe prikkelarme longsleeve T-shirt van SAM met subtiele lusjes boven- en onderaan, op deze manier geraakt hij nooit kwijt. Of laat het vrolijk bengelen aan je tas, boekentas, pennenzak, jas,…. Ideaal om rust te vinden tijdens je dag."

Rust in je lijf, nu ook voor volwassenen

"Om ons goed in ons vel te voelen, is kleding belangrijk. Niet alleen om modieus voor de dag te komen. Ook letterlijk. Zijn we onderprikkeld, dan voelen we ons loom. Zijn we overprikkeld, dan ervaren we stress. Hierdoor kunnen we ons moeilijker concentreren en gaat leren moeizaam. Kortom, onze prestatie ligt lager en we kunnen onze talenten niet optimaal benutten.

Heel wat volwassenen kochten reeds de grootste teener maten als oplossing om geen stress meer van hun kleding te ervaren en ook de accessoires zoals de verzwaarde kraag werden vaak door volwassenen gekocht. Daarom beslisten we dat het tijd was om de lijn uit te breiden voor volwassenen."

Nathalie V. (35 jaar uit Westerlo) getuigt : “SAM is voor ons gezin een geschenk uit de hemel. Voor mezelf als volwassen vrouw met autisme is kleding altijd een stress factor geweest. Kleding vinden waarin ik mijzelf goed voel was altijd een mission impossible. Ik ben zo blij nu ’s morgens te weten dat mijn SAM kleding klaar ligt en zo op een rustige manier mijn dag te starten en ook de rest van de dag niet door het vervelend gevoel van kleding te worden afgeleid.

Hetzelfde geldt voor mijn teener zoon en dochter, ook zij zijn mega fan van SAM en voelen zich echt comfortabel. Wanneer hun SAM kleding in de was zit, komen ze stiekem de SAM stukken uit mijn kast halen. Een mooi bewijs dat er ook voor hen een voelbaar verschil is.”

SAM denkt duurzaam vooruit

"SAM wil ook op vlak van duurzaamheid goed scoren. De collectie bestaat hoofdzakelijk uit organisch katoen of bamboe en voor de productie werken we samen met partners in België, Turkije en Roemenië.

Een mooi verhaal is ook de recente samenwerking met Kaliber, het bekende maatwerk bedrijf uit Herentals. Het is fantastisch te zien hoe gemotiveerd en fier deze werknemers zijn om de SAM pakjes zo goed mogelijk te verzorgen.”

Over de grenzen

"Dat overprikkeling een hot item is niet alleen voor alle leeftijden maar ook in alle landen is duidelijk uit de interesse vanuit het buitenland. Naast België verkoopt SAM via de eigen webshop in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, USA & UK. SAM heeft ook verkooppunten in UK, Ierland, Frankrijk, Denemarken, Australië en recent ook in USA.

Wil je SAM zelf zien en voelen? Dat kan in de wiebelshop van Aapnormaal op het Astridplein in Grobbendonk. Hier kan je alles uittesten in een rustige, prikkelarme omgeving. Of bestel via de webshop van SAM en geniet van gratis retour. Heb je vragen, we helpen graag", besluit An Luyten.

Kijk zeker op https://www.samsensoryclothing.com/nl/   Welkom in de wereld van SAM!

hello@samsensoryclothing.com       https://www.instagram.com/samsensoryclothing/

URL

Astridplein, Grobbendonk, België

SAM

Deel dit artikel