Kom naar de infodag van CVO DTL HIK op zaterdag 26 augustus en ontdek welke cursussen je volgend schooljaar allemaal volgen kan. Een praktijkgerichte opleiding, een verrijkende informaticacursus, een talen- of graduaatsopleiding: de docenten en coördinatoren stellen het nieuwe aanbod voor 2017-2018 met vol enthousiasme aan je voor tijdens de infodag.

Jan Michielsen, Adjunct-directeur CVO DTL HIK Herentals : 'Behaal nu ook bij CVO DTL HIK je diploma secundair onderwijs.  Met een diploma secundair onderwijs sta je sterker op de arbeidsmarkt en dat diploma kan je vanaf volgend schooljaar 2017-2018 op campus Herentals DTL behalen dankzij de opleiding Aanvullende Algemene Vorming, in samenwerking met CVO HIK Geel.

Je volgt tijdens deze opleiding een persoonlijk traject in een dag- of avondprogramma waarbij je modules uit de opleiding AAV combineert met een diplomagerichte opleiding.

Op donderdag 24 augustus organiseren we in Herentals een infomoment om 19 uur. Bij voorkeur inschrijven via mail naar katrijn.michielsen@dtl.be (coördinator AAV), zij geeft je dan verdere info over dit infomoment.

Tijdens het nieuwe schooljaar kan je bij CVO DTL Herentals weer een pak interessante, leuke en verrijkende cursussen volgen. Sommige cursussen bieden we al langer aan, maar we hebben er ook een aantal gloednieuwe aan toegevoegd.

Wil je het volledige aanbod kennen of heb je nog vragen bij sommige opleidingen? Dan nodigen we je van harte uit op onze infodag op zaterdag 26 augustus tussen 10 en 12u in kOsh Campus Collegestraat - Collegestraat 46, Herentals.  Maar als je niet kan wachten, kan je ook altijd een kijkje nemen op www.dtl.be.

Maak tijdens de infodag ook zeker even een praatje met de coördinatoren en docenten die je maar al te graag wat meer vertellen over hun cursus(sen). Je hebt bovendien de mogelijkheid om de leerplannen in te kijken en zo een nog concreter beeld te krijgen over wat er exact in de cursus aan bod zal komen.

Of wil je een taal opfrissen en weet je niet op welk niveau je best start? Bij CVO DTL HIK Herentals kan je gratis een niveautest doen.  Foto's Marcel Nelis/NNieuws.