U bent hier

'Maak Mol nog Mooier'

Mol
15.10.2020 - 18.48u
Door: Mark Jaspers

In Mol lanceert de Stichting Lokaal Fonds de tweede oproep tot steun voor projecten. Van 1 tot 30 november kan je voor jouw project een aanvraag indienen bij het Compartiment Mol van de Stichting Lokaal Fonds.

Het Lokaal Fonds ondersteunt projecten die een meerwaarde betekenen voor de gemeenschap in Mol. Deze projecten maken kans op ondersteuning tot maximum €2.500.

Het Lokaal Fonds is één van de meerwaardeprojecten die NIRAS, MONA en STORA samen realiseren in het kader van de oppervlakteberging voor laag radioactief afval in Dessel. Het Lokaal Fonds steunt projecten en activiteiten in Dessel en Mol, en dit 300 jaar lang: net zolang als er radioactiviteit in de berging aanwezig is.

Het Lokaal Fonds komt de inwoners van de gemeenten Dessel en Mol én hun nakomelingen ten goede. Sinds 2018 worden er vanuit het Lokaal Fonds lokale projecten en activiteiten ondersteund in Dessel en Mol. Meer informatie hierover en de link met de berging vindt u op www.lokaalfonds.be.

'Maak Mol nog Mooier'

Heb je een idee dat verder gaat dan de reguliere werking van je vereniging? Heb je een project dat bijdraagt aan de verbetering van de levenskwaliteit, duurzaamheid en/of gemeenschapsvorming? Twijfel dan niet en doe een aanvraag bij het Lokaal Fonds, Uitvoerend Comité Mol, voor financiële steun.

Deze oproep is gericht naar alle verenigingen, organisaties, privé personen en ondernemingen van Mol. Het Lokaal Fonds wil initiatieven steunen die op één of andere manier een maatschappelijke meerwaarde verschaffen aan de bevolking van de gemeente Mol.

Het Lokaal Fonds kan een project financieren voor maximaal 70% van de geraamde projectkosten en met een maximum tot € 2.500. Meer info op www.lokaalfonds.be

Online infomoment op 10 november

Graag meer info over deze projectoproep? Schrijf je dan in voor het online infomoment op dinsdag 10 november om 20u00 via Zoom. Tijdens dit online infomoment wordt er door de voorzitter van het Uitvoerend Comité Mol extra toelichting gegeven bij de oproep en kunnen vragen beantwoord worden. Zo kan je daarna zelf vlot aan de slag gaan!

Inschrijven voor dit online infomoment doe je via mol@lokaalfonds.be. Na je inschrijving ontvang je de logingegevens om deel te nemen.

Hoe je aanvraag indienen?

Je kan een aanvraag indienen tussen 1 november en 30 november 2020 door het elektronisch aanvraagformulier in te vullen op de website www.lokaalfonds.be.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuw boek: 'De magische werkelijkheid van het Kastelse landschap'

Kasterlee | Kempen regio | Neteland 26.10.2020 - 20.42u

Creëer jouw lichtpuntje tegen kanker

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 26.10.2020 - 20.36u

23 coronaboetes sinds maandag 19 oktober

Geel | Laakdal regio 26.10.2020 - 11.32u

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol

Opnieuw opnames mogelijk in H. Hartziekenhuis Mol
Kempen regio | Mol 26.10.2020 - 10.38u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto