Lille neemt deel aan de Maand van de Markt. Nog tot 30 april 2022 zetten ze in Lille de wekelijkse markt extra in de kijker en steken we de lokale marktkramers een hart onder de riem.

Met de actie wil het lokaal bestuur meer bezoekers naar de markt lokken en nog meer marktkramers aantrekken.  Burgemeester Marleen Peeters: "We hebben het jaar rond al een spaarkaartactie op de markt om onze inwoners te stimuleren om op de markt te kopen.

Wie een volle spaarkaart heeft, maakt kans op een mooie prijs! Tijdens de Maand van de Markt steken we nog een tandje bij. In april maken bezoekers kans op cadeaubonnen van 10 euro en verrassingspakketten met lokale producten. Bij iedere aankoop op de markt kan je deelnemen. Hoe meer je koopt, hoe meer kans je maakt om een prijs te winnen. Deelnemen kan op de markt via een digitale app of een invulformulier."

Wie vooraf de app installeert kan eenvoudig de QR-code van de handelaar scannen om deel te nemen. Geen smartphone?

In dat geval geeft de marktkramer je een invulformulier dat je voor het einde van de markt deponeert in de inleverbox op de markt. De trekking van de winnaars gebeurt op donderdag 28 april. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerstvolgende markt op 4 mei.