U bent hier

Maandagavond infovergadering gasleiding Fluxys

Herentals
24.09.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Maandagavond krijgen de buurtbewoners van Krakelaarsveld en de wijk Sint-Jan informatie over het nieuwe traject van de gasleiding Fluxys. Het traject kon met behulp van twee bedrijfsleiders-met een hart voor hun buurt- gewijzigd worden.

Patrik De Cat (Deca Packaging) en Eddy Hendrickx (Henco) gaven Fluxys de toelating om de pijplijn onder een gedeelte van hun terreinen te leggen.

De buurtbewoners vinden de nieuwe bocht van de Fluxyslijn een prima alternatief. Toch blijven ze nog met heel wat vragen zitten.

Er werd al druk vergaderd en de buurtbewoners werd gevraagd wie al of niet bezoek kreeg van iemand van Fluxys of een rechtstreekse uitnodiging kreeg vanuit het stadsbestuur.

De info-vergadering is maandagavond om 19.30u in de Lakenhal.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto