De affiche van Maanrock in Mechelen, het grootste gratis stadsfestival van het land, is bekend.

Grote namen op zaterdag zijn Gabriel Rios en Sound of Stereo. Op zondag zijn The Scene en Milc Inc. de grote publiekstrekkers. Maanrock vindt dit jaar plaats tijdens het weekend van 20 en 21 augustus op de Grote Markt, de IJzerenleen en de Vismarkt.

Andere namen die zaterdag op het hoofdpodium staan zijn Black Cassette, The Galacticos, Freaky Age, Broken Glass Heroes, The Sore Losers en A Brand. Op de IJzerenleen springen Kris de Bruyne & Band en Yevqueni in het oog. Roland, Steven Debruyn & Tony Gyselinck moeten de Vismarkt inpakken.

Zondag is het traditioneel familiedag met in de namiddag Kapitein Winokio, Piet Piraat en Jill & Lauren voor de allerkleinsten. Paul Michiels en Clement Peerens Explosition mogen het publiek opwarmen voor de hoofdacts van de avond: The Scene en Milk Inc. Een van de smaakmakers op de IJzerenleen is The Neon Judgement Live en op de Vismarkt Steak Number Eight.

Het volledige programma kan je al vinden op de fanpagina van Maanrock op facebook. Meer info over het festival op maanrock.be

Bron : GVA.be