Schepen Maarten Wouters trekt bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen de lijst van CD&V Grobbendonk-Bouwel.

Het afdelingsbestuur van CD&V in Grobbendonk besliste unaniem en zonder discussie dat Maarten Wouters de aangewezen persoon is om hun lijst te trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.

Momenteel is Maarten schepen van ruimtelijke ordening, milieu, sociaal beleid, jeugd, ontwikkelingssamenwerking en inspraak. Als jonge dertiger kon hij de afgelopen legislatuur meermaals voor een frisse wind zorgen in het gemeentelijk beleid. “CD&V staat vandaag voor verzorgen, versterken, verbinden en vooruitzien. Ook in Grobbendonk willen we alles inzetten op deze 4 V’s en willen we met een evenwichtige ploeg naar de kiezer trekken. Geen loze beloftes, maar een eerlijk verhaal waardoor onze inwoners persoonlijk worden aangesproken.” aldus Maarten Wouters.

Zijn lijsttrekkerschap is een uitgesproken engagement om, samen met de hele ploeg te werken naar een nieuw project voor onze gemeente. Aangezien de huidige Burgemeester (Herman Wouters) er na vele jaren eind 2012 een punt achter zet is het duidelijk dat de inwoners van Grobbendonk - Bouwel op 14 oktober 2012 ook zullen kiezen voor een nieuwe Burgemeester. Voor CD&V is het dan ook logisch dat Maarten Wouters daarvoor hun kandidaat is. (zal Wouters, Wouters opvolgen ?)