U bent hier

Madam Stof en Living Handpicked met originele live shopping : '"Vergeet uwe zak ni!"

Herentals | Neteland
08.05.2022 - 14.33u
Door: Herman Gezelle

Morgen zondag organiseren Madam Stof en Living Handpicked een live shopping met een hapje en een drankje.

'Het evenement heeft de naam "Vergeet uwe zak ni!", en dat omdat het past binnen ons sociaal ecologisch concept. Madam Stof Mijn naam is Naomi. Op Instagram ben ik de ongefilterde @madamcroque, vandaar de inspiratie voor @madamstof.

Ik vind dat elke vrouw en elk kind toegang verdiend tot leuke, kwalitatieve en betaalbare kleding. Daarom startte mijn avontuur met verkoop van tweedehands via Instagram. Door de grote vraag vormde dit concept zich tot een echte webshop zodat iedereen de kans krijgt om mooie en betaalbare tweedehands spulletjes te kopen.

Ik staar me niet blind op merken maar streef naar betaalbaarheid voor iedereen. Met steeds mijn goedkeuring en oog voor detail als teken voor kwaliteit. Heb jij net je kleerkast opgeruimd maar wil je duurzaam omspringen met wat je weg doet én er zelf graag nog iets aan verdienen?

Ik kijk steeds alles grondig na en kies welke items ik aanbied op de webshop. Je ontvangt informatie over de geselecteerde items. Om een idee te krijgen van de prijzen kan je best al eens de webshop bekijken. Jij ontvangt bij verkoop 40% van de verkoopprijs.

Je kleding en speelgoed worden voor 6 maanden aangeboden op de webshop. Na deze looptijd ontvang je het bedrag van de verkochte items via overschrijving. Indien je kleding na 6 maanden niet verkocht is haal ik het van de webshop.

Deze kan je dan ophalen (hiervoor heb je een maand de tijd), of je kan kiezen om je spullen te doneren aan een goed doel, of iemand die het goed kan gebruiken. Living Handpicked Mijn naam is Stefanie, ik ben 24 jaar, en enorm gepassioneerd door interieur. Het allerleukste is op zoek gaan naar unieke items, die ik met veel zorg en liefde uitkies. Tot natuurlijk mijn huis en garage vol raakte, en ik besliste het te delen en te verkopen.

Er zitten heel vaak vintage spullen/meubels tussen, maar ook zeker handwerk, of gewoon mooie tweedehands artikelen. Als ik er een goed gevoel bij heb, dan pik ik het op, en deel ik het op mijn pagina op instagram @living.handpicked. Hier kunnen mensen dan de items kopen tegen eerlijke prijzen.

Mijn doel is om mijn passie te delen met anderen, mensen blij te maken en een goed gevoel te geven. Daarom vind ik het bij een bestelling erg belangrijk dat er een bedankje bij zit, en een briefje dat persoonlijk door mij werd geschreven. Voor de mensen die de items komen afhalen, sla ik graag een babbeltje. Het sociale is vind ik even belangrijk als het duurzame in dit avontuur.

Je leert mensen kennen tijdens de zoektocht naar de unieke spullen, en ook wanneer deze een nieuwe thuis krijgen bij iemand anders. Aangezien tweedehands ook duurzaam is, is de als maar meer gebruikte term Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hier wel op zijn plaats. Ik ben ook hierdoor enorm gedreven.

Niet alleen in dit bijberoep, maar ook op mijn hoofdberoep ben ik de plaatselijk ambassadeur van deze aanpak binnen het team. Samenwerking Bij deze samenwerking draait het dus om het sociale, feel good, en het milieu.

Beiden streven we naar hetzelfde doel, en daarom hebben we de handen in elkaar geslagen. Het is steeds leuk wanneer klanten de gezichten achter een webshop of pagina leren kennen. Geen betere manier dus, dan een echte live shopping te organiseren.

Zo kunnen de mensen zien, passen, en voelen alvorens ze de kleding of items kopen. Dit is natuurlijk de moment om reclame te maken, en er een feestelijke dag aan vast te hangen. Daarom zijn er ook borrelhapjes, en een fris drankje voorzien.

Je kan zo de sfeer helemaal komen opsnuiven en de beste tweedehandjes scoren. Onder het motto van "Koop lokaal", hebben we beslist om het bij Living Handpicked te organiseren.

Midden in het centrum van Herentals, waar de showroom zich bevindt. Madam Stof is ook van Herentals, dus dat is nog maar eens een perfect match. Wij hebben er alvast veel zin in! Kom jij ook? Je kan ons zondag 8 mei (moederdag) vinden in de Kloosterstraat 12, 2200 Herentals. Je bent welkom van 10u00 – 17u00.

imageMeer nieuws

Toch provinciale vergunning voor 3 windturbines in Hulshout én Heultje

Toch provinciale vergunning voor 3 windturbines in Hulshout én Heultje
Hulshout | Kempen regio | Westerlo 25.05.2022 - 18.55u

Zilvermeer rust zwemvijver uit met nieuwe redderstoren

Zilvermeer rust zwemvijver uit met nieuwe redderstoren
Kempen regio | Mol | Provincie Antwerpen 25.05.2022 - 16.09u

Ruiterwebshop Paulissen Paardensport viert 1e verjaardag met pop-up event in Bevel

Ruiterwebshop Paulissen Paardensport viert 1e verjaardag met pop-up event in Bevel
Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Provincie Antwerpen 25.05.2022 - 16.05u

Nike haakt af als sponsor van voetbalclub Antwerp na ophef rond sportief directeur Marc Overmars

Internationaal | Kempen regio | Laakdal regio | Nationaal | Provincie Antwerpen 25.05.2022 - 12.15u

Justitie : 'Vorig jaar 863 onrustwekkende verdwijningen: 680 vermisten levend teruggevonden'

Justitie : 'Vorig jaar 863 onrustwekkende verdwijningen: 680 vermisten levend teruggevonden'
EU | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 25.05.2022 - 10.06u

Nieuw onderkomen voor BKO Heist-Goor

Heist op den Berg 25.05.2022 - 09.47u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto