Donderdagavond vond in Link21 het spetterend bedrijfsfeest van Maes Industries plaats.  Waawh, what a feeling.  Meer dan 250 klanten, vrienden, VIP's, collega's, BV's, BN's (Bekende Netelanders), overheden en veel meer kwamen Jim Maes & C° feliciteren voor de officiële inhuldiging van hun nieuwe office-gebouwen aan Hemeldonk 1.  Specialisten in ijssculpturen creëerden live het Maes-logo met klievende kettingzagen. Sponsored by Samsung.   Nooit gezien @Link21.

Maes blijft groeien : special mission naar Saudi Arabiê

Maes Industries is gespecialiseerd in het plaatsen van airco, warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en koel- en diepvriesinstallaties. Maes gaat volgende week op vraag van een belangrijke Belgische mediaklant de airco-installatie van een mobiele tv-studio in Saudi-Arabië herstellen. Een echt huzarenstuk, want gemiddelde buitentemperaturen van 50 °C stellen bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit van de airco-toestellen in zo’n mobiele tv-studio voor sport- en live nieuwsuitzendingen.  Foto's Nnieuws / Guy Verellen & C°/ Straks meer.

Maes Industries aan Hemeldonk 1 is gespecialiseerd in het plaatsen van airco, warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en koel- en diepvriesinstallaties.  De Maes-crew is volop de vliegtrip naar Saudi-Arabië aan het voorbereiden.   Andere lokale bedrijven in de oliestaat kunnen trouwens de airco-problemen van deze mobiele tv-studio niet oplossen.' 

Maes Industries kent een sterke groei.  In 2012 werd het omzetcijfer maar liefst verdubbeld. Het team van  Maes Industries bestaat ondertussen uit 19 medewerkers en verhuisde begin 2013 naar hun nieuwe locatie. Eén van de zaakvoerders, Jim Maes, is actief bestuurslid van Voka Kempen.

- See more at: http://nnieuws.be/artikel/maes-industries-herentals-haalt-belangrijke-opdracht-saudi-arabie-binnen#sthash.Y6EqbVeF.dpuf