U bent hier

Maes Industries uit Herentals neemt Antwerpse HVAC speler Abati over

Herentals | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
14.08.2018 - 00.32u
Door: Herman Gezelle

HVAC Investment Group, de holding boven Maes Industries uit Herentals, heeft onder gerechtelijk toezicht het handelsfonds van ABATI NV overgenomen. Daardoor wordt de continuïteit van Abati en de werkgelegenheid van 53 medewerkers gewaarborgd.

Abati, gespecialiseerd in klassieke verwarming en sanitaire installaties, was omwille van verlieslatende projecten in moeilijke papieren gekomen. Niettegenstaande deze moeilijke situatie, is Abati nog steeds een sterke kwaliteitsspeler met een uitstekende reputatie in de HVAC sector algemeen en als gevestigde speler in de regio Antwerpen.

Maes Industries is een kwaliteitsspeler die gespecialiseerd is in de hoogste standaard van warmtepompen, ventilatie en airconditioning systemen.

Zij werden onlangs versterkt in kapitaal door middel van het unieke ‘Smart-Deal’ concept. De Smartdeal is een exclusief product van het Corporate Finance huis SDM-Valorum. Dankzij deze transactie is Maes Industries meer dan klaar om verdere continuïteit van beide bedrijven te verzekeren en verdere groei na te streven.

SDM-Valorum heeft Maes Industries geïdentificeerd als de ideale partner om de continuiteit van Abati te verzekeren. Dit gezien de complementariteit  van deze bedrijven in de projectbusiness waarin zij aanwezig zijn. De HVAC Groep heeft daarop de nodige fondsen en  het management gemobiliseerd om een succesvolle integratie te realiseren.

Jimmy Maes, stichter en CEO van Maes Industries zegt: ”Met deze overname verwelkomen wij de 53 sterke medewerkers van Abati in onze Groep en verzekeren we zo de continuïteit van de activiteiten van Abati.

Door deze combinatie verdubbelen we onze omzet en zijn wij als Groep in staat een volledig gamma van HVAC diensten aan onze klanten te bieden.  Vanaf heden zullen we onze groeiambities dan ook waarmaken vanuit twee locaties.” (pp)

imageMeer nieuws

Come and See – A Broken Man

Come and See – A Broken Man
Herentals | Neteland 19.11.2018 - 08.46u

Een contactlens die ziektes opspoort en medicatie toedient?

Nationaal | Vlaanderen 19.11.2018 - 08.44u

HBBC 80-76 Putte : HBBC herpakt zich prima

Herentals 19.11.2018 - 08.42u

Regelrechte afgang voor Rode Duivels: 5-2-nederlaag en niet naar Final 4

Regelrechte afgang voor Rode Duivels: 5-2-nederlaag en niet naar Final 4
Internationaal | Nationaal | Vlaanderen 18.11.2018 - 22.59u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen Kempen Neteland

Nationale en provinciale voetbaluitslagen Kempen Neteland
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 18.11.2018 - 17.44u

Leuke kunstendag voor kinderen

Leuke kunstendag voor kinderen
Herentals 18.11.2018 - 15.32u

Samsung: "De opvouwbare smartphone zal zeker aanslaan"

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen 18.11.2018 - 12.15u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto