Heb je deze winter zin in een magische zoektocht met licht- en geluidseffecten? Volg het verhaal van William, een weeskindje dat het Zandmanneke ontvoert. Help het Zandmanneke terugvinden en zorg er zo voor dat iedereen terug mooie dromen krijgt!

Enkel bij zonsondergang zie de aanwijzingen waarmee je het Zandmanneke kan terugvinden. Je kan de unieke lichtwandeling van 2 kilometer beleven van 6 december tot en met 3 januari telkens van 16.30 tot 22 uur. Alle info vind je op www.visitmol.be/zandmanneke.

't Gloeit in Mol deze winter, verschillende warme initiatieven zorgen voor heel wat lichtpuntjes in de donkerste periode van het jaar. Ontdek alle initiatieven op www.tgloeitinmol.be

Vermijd drukte

Om drukte en samenscholing te vermijden, vragen we je om vooral te komen wandelen op rustige momenten. We verwachten minder drukte op weekavonden. Zie je dat het te druk is op het moment dat jij wil komen wandelen?

Kom gewoon op een andere keer terug, je hebt nog tot en met 3 januari om van deze wandeling te genieten. Als de bezoekers meer verspreid zijn, is het voor iedereen fijner en veiliger! Al bij vertrek aan parking Nete in de Rivierstraat kan je zien of het een drukke dag is.

Laat je zien!

Zorg ervoor dat je gezien wordt tijdens de wandeling! Draag een fluovest of gebruik lampjes om jezelf zichtbaar te maken in het verkeer. De lichtjes doven om 22 uur, je start dus best je wandeling ten laatste om 21.15 uur.

Toilet nodig?

De toiletten in 't Getouw zijn voor wandelaars toegankelijk tot 20 uur op elke weekdag, uitgezonderd vrijdag. Vrijdag sluiten de toiletten om 18 uur. Zaterdag kan je de toiletten gebruiken van 10 tot 16 uur.

Op zondag zijn de toiletten normaal gesloten, behalve op 13, 20 en 27 december (tot 18 uur) dankzij de zondagsopeningen van de winkels.

Meer info: dienst toerisme, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be