U bent hier

Magistrale Kevin De Bruyne krijgt staande ovatie na demonstratie van City : 7-2

Internationaal | Vlaanderen
14.10.2017 - 17.59u
Door: Herman Gezelle

'Kevin De Bruyne een magische voetballer uit Vlaanderen, een internationaal geprezen topper, je ziet en hoort Kevin als 'The KEV-magic' op alle nieuwsstations'.  Dat hoor en zie je waar je ook komt wereldwijd.  Dat doet toch deugd als Vlaming. 

Manchester City heeft met KEV nog eens de sloophamer bovengehaald. In eigen huis veegde het de vloer aan met Stoke City: 7-2. Kevin De Bruyne had een begenadigde namiddag. In 6 goals had Kevin een stevige inbreng.  Jawel 6 stuks.

City is nu alleen leider met 2 punten meer dan Manchester United.

Het werd een magische namiddag voor de fans van Manchester City en Kevin De Bruyne.  Onze Belg werd na 66 minuten vervangen en kreeg een staande ovatie van het Etihad-stadion met uitzinnige 56.000 fans. Hij was de motor die de City-machine op volle toeren deed draaien.

De overmacht van de thuisploeg voor de pauze was ongezien. City nam bijna 84 procent van het balbezit voor zijn rekening en na een halfuur stond het al 3-0. Jesus, Sterling en David Silva waren de afwerkers, maar ook het aandeel van Kevin De Bruyne was reusachtig. Vooral zijn pass die leidde tot de tweede treffer was subliem.

(VRTNWS)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto