Solidariteit is blijkbaar een handelsmerk van Vorselaar. 2011 was het jaar van de solidariteit maar ook op andere momenten toonden de gemeente, haar verenigingen en haar inwoners al een warm hart. Vorselaar heeft een echte traditie in acties voor goede doelen. Vorig jaar bleek Vorselaar nog de meest gulle gemeente (actie "meneer konijn") en kreeg het een live-radioconcert van Q-Music.

Enkele weken geleden geraakte bekend dat Vorselaar in 2015 één van de 4 middagsteden zal zijn voor de 1000 km van "Kom op Tegen Kanker". Wij vinden het dan ook hartverwarmend dat een organisatie als Make a Wish op zaterdag 7 maart voor Vorselaar kiest als uitvalsbasis voor hun event.

Make a Wish vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Op 7 maart 2015 organiseren ze een 'Meet the stars'-event in zaal De Dreef in Vorselaar: een avond gevuld met optredens en een afterparty. Het belooft een speciale avond te worden, want naast de optredens van bekende artiesten van eigen bodem, zal ook één van de wenskinderen een 'special act' leveren. Hiermee gaat opnieuw een kinderdroom in vervulling.

Enerzijds wil Make a Wish het publiek een onvergetelijke en leuke avond bezorgen, terwijl ze ook een bijdrage leveren aan een prachtig initiatief. Anderzijds willen ze via dit event een grote opbrengst genereren om ook in de toekomst zoveel mogelijk andere wenskinderen de dag van hun leven te kunnen bezorgen.