U bent hier

Manchester United-Bournemouth uitgesteld door bompakket

Internationaal
16.05.2016 - 07.42u
Door: Hans Vertommen

Opschudding zondagnamiddag in het stadion van Manchester United. Dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd werd er in de tribune een verdacht pakket gevonden.

Direct werd er groot alarm geslagen en werd het stadion ontruimd. De wedstrijd werd uitgesteld.

Uiteindelijk ging het om een pakket dat door een private beveiligingsfirma werd achtergelaten na een oefening met explosievenhonden. Het pakket werd gecontroleerd tot ontploffing gebracht.

De wedstrijd wordt dinsdagavond ingehaald.  Manchester United kan stadsgenoot Manchester City van de vierde plaats verdringen (en de voorrondes van de Champions League bereiken) indien het van Bournemouth wint met 19 doelpunten verschil.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto