U bent hier

Marc Herremans krijgt €20.555 euro van rolstoelgebruiker Bjorn Delaire voor To Walk Again

Herentals | Vlaanderen | Westerlo
22.12.2017 - 01.46u
Door: Herman Gezelle

Triatleet Marc Herremans heeft donderdagavond €20.555 euro van rolstoelgebruiker Bjorn Delaire ontvangen tijdens De Warmste Week van Music For Life.

Delaire sprokkelde het geld bijeen door kalenders te verkopen en door te zwemmen. De opbrengst is voor To Walk Again vzw, de organisatie van Herremans die mensen met een fysieke beperking helpt, zoals in het REVAlutioncenter in het AZ Herentals.

Een fysieke beperking mag de nood aan bewegen niet verhinderen. Bewegen is immers een essentieel gegeven om tot een optimale levenskwaliteit te komen.

Marc Herremans : 'In het To Walk Again REVAlution Center willen we personen met een fysieke beperking maximaal motiveren en ondersteunen om bewegen (terug) deel te laten uitmaken van hun dagelijks leven. We streven hierin verder te gaan dan de klassieke revalidatie vandaag reikt.

Een uniek concept

'Wij bieden een stimulerend REVAlution aanbod op maat, gebruik makend van de nieuwste technologieën en onder deskundige begeleiding.
Hierbij staan de persoon, de medisch-wetenschappelijke achtergrond en de implementatie van innovatieve ontwikkelingen centraal.' (foto VRTNWS)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto