U bent hier

Marc 'Max' Van Grieken (37) krijgt afscheidsmatch om nooit te vergeten : 'SKS familieclub waar je thuiskomt'

Herentals
15.08.2021 - 12.19u
Door: Herman Gezelle

Marc 'Max' Van Grieken (37) kreeg zaterdagnamiddag - ondanks de dreigende covid-perikelen - een SKS-afscheidsmatch om nooit te vergeten.

Het was een vaak emotioneel weerzien met veel oud-spelers, leden en supporters. Onder een stralende zon speelde Max samen met vader Hugo en oud- spelers, tegen z'n broer Maarten.  Toch alweer een opvallend fijne brok clubgeschiedenis.

Kippenvelmoment in de laatste minuut waar papa Hugo zoon Marc kwam vervangen en de supportershanden massaal op elkaar gingen.  Hier en daar rolde een traan.  Max' vrouwtje Evelyn en dochterje Stien deelden mee in de huldiging achteraf.

Marc Van Grieken : 'SKS is een familieclub waar je thuiskomt'

''SKS is een familieclub, waar je iedere keer weer thuiskomt', onderstreept een verraste Marc Van Grieken.  'Ik ben blij verrast dat het SKS-bestuur ondanks covid zo'n mooi afscheid in mekaar gestoken heeft. 

Dat we kampioen in 3e Provinciale speelden, blijft altijd nog een sportief hoogtepunt in m'n carrière. Maar de intense vriendschap in een heel plezante groep zal me altijd bijblijven.  De fun aan het sjotten is bij SKS het belangrijkste, niet de punten of de rangschikking. 

Heel tof dat er een pak SKS-legendes vandaag kwamen supporteren en meespelen : o.a. Eddy Maes, Eric 'Poepke' Van den Eynden, oud-trainers, oud-voorzitters, medewerkers voor en achter den toog.

Tuurlijk ook het moment dat onze pa Hugo even de rangen kwam versterken en onze Maarten in de ogen keek, deed ongelooflijk veel deugd.  Dank aan het hele SKS-team!', besluit een gelukkige Max Van Grieken.

SKS-voorzitter Gerrit Van Nueten sprak tenslotte lovende woorden namens het bestuur, de technische staf, spelers en de supporters : 'Max we gaan je missen vriend, maar zien jou en jouw gezin zeker nog terug naast het veld.'  Foto's SKS Herentals/Event Photography Peter.

red. Guy Verellen / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto