U bent hier

Margot Langbroek en viervoeter Blitz winnaars Snuffeltocht Mol

Mol
07.04.2021 - 20.05u
Door: Mark Jaspers

Margot Langbroek en bordercollie Blitz uit Tessenderlo zijn de gelukkige winnaars van de Snuffeltocht Mol. Tussen 3 oktober en 31 maart namen zij deel aan deze wandeling met leuke opdrachten voor honden en hun baasjes.

Achteraf bezorgden zij het ingevulde deelnameformulier met het juiste 9-letterwoord aan de dienst toerisme. Uit de 147 juiste inzendingen trok een onschuldige hand de winnaar. De geschenkmand van Tom & Co gaat dus naar Margot en Blitz. Proficiat!

In totaal ontving de dienst toerisme 164 deelnameformulieren, waarvan 147 met het juiste 9-letterwoord. Onder de deelnemers niet enkel bezoekers uit de buurt, maar ook uit Zwijndrecht, Vlimmeren, Zonhoven, Westerlo, Leopoldsburg,...

Snuffeltocht

Op de wandelroute stonden kleine houten hondenhokjes met daarin leuke opdrachten voor honden en hun baasjes. De honden konden bijvoorbeeld slalommen, springen, ergens onder kruipen of over lopen. Hun baasjes losten rebussen en droedels op of braken hun hoofd over hondenweetjes.

Wie het deelnameformulier invulde en tijdig aan de dienst toerisme bezorgde, maakte kans op een mooie prijs. De wandeling van 4,5 kilometer vertrok deze keer aan de parking van de begraafplaats in Heidehuizen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto