U bent hier

Marianne Verhaert : 'Grobbendonk prachtig verlicht'

Grobbendonk
01.12.2021 - 14.31u
Door: Herman Gezelle

Ze hangt al overal in Grobbendonk & Bouwel maar vanaf woensdagavond gaat de Grobbendonkse kerstverlichting ook effectief branden.

De gemeente stak net zoals vorig jaar een serieus tandje bij om de donkerste periode van het jaar op te fleuren. Volgens burgemeester Marianne Verhaert kan iedereen wat meer licht en warmte gebruiken in deze moeilijke tijd.

"De eindejaarsverlichting komt - net als vorig jaar - in het centrum van Grobbendonk en van Bouwel. Na het succes van vorig jaar willen we op deze manier onze inwoners opnieuw een hart onder de riem steken.

En hoe kan dit in deze donkere periode beter dan met wat extra kerstverlichting? Hopelijk kan de eindejaarsverlichting zowel letterlijk als figuurlijk voor extra licht en warmte zorgen, vervolgt burgmeester Verhaert (GiB).

"Vorig jaar genoten onze inwoners zichtbaar en was dit een succes. Dit brengt in deze tijden toch leven in de centra van onze dorpen want verschillende inwoners trekken maken regelmatig een wandelingetje door ons prachtig verlicht centrum."

Dankzij de inzet van de technische dienst kan de verlichting al woensdagavond officieel worden ingestoken door de burgemeester. De lichtjes blijven branden tot en met 16 januari.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto