Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marianne Verhaert : 'Opening fonkelnieuw skatepark Grobbendonk met avondconcert... The Priceduifkes'

Skatepark
URL

Aanstaande zaterdag 30 maart wordt het nieuwe skatepark van Grobbendonk officieel geopend. Samen met de leden van de jeugdraad en enkele skaters uit de buurt organiseert het lokaal bestuur Grobbendonk een groot skatefeest.

Er staan heel wat activiteiten op de planning. Om 15u zal het lint van het skatepark worden doorgeknipt door burgemeester Marianne Verhaert (GiB) en schepen van jeugd Brent Wouters (GiB). Daarna zullen enkele ervaren skaters een heuse demo geven op het nieuwe skateterrein.

Vanaf 15u30 zullen er ‘skate jams’ plaatsvinden, waarbij iedere skater zijn of haar beste tricks kan laten zien op het skatepark. Eerst zijn de -14 jarigen aan de beurt, vanaf 17u15 zijn de +14 jarigen/

Iedereen kan deelnemen, van ervaren tot minder ervaren skaters en er vallen leuke prijzen te winnen. Zij die willen kennismaken met skaten, kunnen reeds om 13u30 deelnemen aan de skateboard initiatie.

Doorlopend zal de jeugdraad voor een drankje naast het skateterrein zorgen en kan je kennismaken met Joke en Lennert van Arktos aan de hamburgerstand.

Vanaf 19u kan iedereen terecht in jeugdhuis Lido waar enkele bands zullen optreden. En niet de minste, want voor deze speciale gelegenheid heeft het jeugdhuis The Priceduifkes weten strikken. Binnenkort vliegen ze naar Japan, maar eerst maken ze tijd om de punker in de Grobbendonkenaar weer naar bovenhalen.

Het nieuwe skatepark werd gerealiseerd met subsidies van de Vlaamse Overheid in het kader van ontwikkeling van jeugdinfrastructuur en is onderdeel van het nieuwe belevingspark dat rond het gemeenschapscentrum Volle Vaart wordt ontwikkeld.

Iedereen is welkom vanaf 13u aan het nieuwe skatepark in de Vaartkom  Grobbendonk.

Inschrijven voor de skateboard initiatie kan via https://forms.gle/BLcEqfcPGpD1B6WbA. Opgelet, vol = vol.

URL

Vaartkom 6, Grobbendonk, België

Skatepark

Deel dit artikel