Mario Vleugels heeft nog maar eens iets nieuws uitgewerkt om de horeca nieuwe impulsen te geven. Hij ontwikkelde de HAPP, een applicatie voor de horeca.

Zoeken en besparen, een lekkere combinatie!

De horeca krijgt vanaf vandaag dinsdag een extra steuntje in de rug in de vorm van een mobiele applicatie: HAPP. Met deze nieuwe app vind je eenvoudig horecazaken in Vlaanderen én kan je bovendien genieten van horeca promoties. Een extra reden dus om een HAP(P) te gaan eten!

HAPP biedt van bij de lancering honderden horeca promoties aan. Zo kan je al snel tot 50% besparen op je restaurant rekening. Met een beetje geluk in je favoriete restaurant. Daarnaast heb je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een horecazaak te vinden. Zo ook in je directe omgeving. De app werkt namelijk op basis van je geolocatie, en kan zo je omgeving scannen, op zoek naar horecazaken. Na een avondje stappen een frituur vinden die nog open is? Of eens voordelig een broodjeszaak bezoeken onder de middag ipv de cafetaria? Eenvoudig te vinden, dankzij HAPP.

“De ontwikkeling van HAPP heeft anderhalf jaar geduurd”, verduidelijkt Mario Vleugels, de bedenker en zaakvoerder van de firma achter HAPP. “Het ligt in het verlengde van onze overige concepten: Two4One.be, Fritkotactie.be & Free4Kids.be. Ook nu was ons doel om meer consumenten vaker naar de horeca te brengen. Ditmaal door gebruik te maken van technologie voor Smartphone's en Tablet PC's. Want zeg nu zelf: eenvoudig zoeken en meteen besparen, dat is toch een lekkere combinatie.”

Vanaf vandaag, 22 januari, kan je HAPP gratis downloaden op I-Phone of Android toestellen.

Alle info over de werking en hoe je Happ kan downloaden vind je op www.horeca-app.be.

Smakelijk!