Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marjan Claes en Lien Van Meldert : 'Kinderen tijdens vakantie doen groeien'

Kamp Lien Van Meldert

Marjan Claes en Lien Van Meldert, initiatiefneemsters van het Bremkamp, organiseren zondag 12 februari een inspiratiedag waarbij ze hun outdoorkamp voorstellen aan geïnteresseerde ouders.

Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen in de zomervakantie deelnemen aan dit kamp in Westerlo met unieke mix van buiten leven en spelen, samen met anderen, focus op talenten.

‘Een marktspel, sportactiviteiten, interactieve lessen over communicatie en ‘digiwijs zijn’, nachtspelen, een week boordevol verschillende activiteiten om zo kinderen heel veel te laten ervaren,’ zegt Marjan Claes.

Benieuwd wat dit kamp nog meer in petto heeft? Ontdek het op de inspiratiedag. (inschrijven verplicht)

‘Er is gelukkig een geweldige schat aan informatie, theoretisch en wetenschappelijk onderbouwd, voorhanden. We zijn enorm blij met de waardevolle input van Luk Dewulf, pedagoog en talentenfluisteraar en inhoudelijke ondersteuning van Marie Loop, auteur van Generatie Groei.

Het is onze ambitie deze theorie om te zetten in praktische, werkbare tips. We willen op die manier mee bouwen aan gelukkige en zelfverzekerde kinderen die de wereld van morgen absoluut nodig heeft. ‘Een hele uitdaging, dat beseffen we en ons project is alleen succesvol als ouders mee zijn in dit verhaal’, aldus Lien.

Meer info? Lien Van Meldert  - Kampdata 14-18 & 21-25 augustus ‘23 – debremwesterlo@gmail.com

Kamp Lien Van Meldert

Deel dit artikel