Op dinsdag 18 september geeft Markant Grobbendonk Bouwel het startschot voor het nieuwe seizoen. Deze vereniging voor 'ondernemende vrouwen' organiseert een stijlvolle English High tea in 'Gloria' en presenteert haar zinderend jaarprogramma.

De High tea verwent fijnproevers met een assortiment verrukkelijke Engelse thee in porseleinen kopjes. Daarbij worden kleine, hartige en zoete gebakjes geserveerd, waaronder 'cucumber sandwiches', broodjes met zalm, scones, koekjes en meer. Omdat het toch al na 17u is, drinken wij er ook graag een glaasje champagne bij. 'Gloria' biedt het perfecte kader om in stijl te genieten van een etagère overladen met lekkers.

De Grobbendonkse afdeling is ambitieus en start dit jaar een campagne om het ledenbestand te doen groeien en te verjongen. Daarom zijn niet enkel bestaande leden uitgenodigd, maar alle dames uit de buurt van Grobbendonk die zich graag zouden aansluiten bij onze dynamische en zinderende damesgroep.

Aarzel niet om uw zus, dochter, buurvrouw of vriendin mee te brengen om hen met Markant kennis te maken.

Waar en wanneer

18 september, 17 uur 'Gloria', Nonnenstraat te Herentals - Contactgegevens: voorzitter: Nicole Verdaet 014 50 26 17

Wie is Markant.

Markant biedt ondernemende vrouwen een toegankelijk en zinvol aanbod waardoor je meer haalt uit je vrije tijd. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto "Ontdek, beleef en geniet" aan het maatschappelijk en cultureel leven. "Leren van vouwen onder vrouwen", dat is wat je bij Markant doet.

Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 9 regionale netwerken van Artemis is de organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd.