U bent hier

Markant Grobbendonk Bouwel en Herentals op bedrijfsbezoek bij Deca Packaging Group

Grobbendonk | Herentals
14.03.2018 - 09.22u
Door: Mark Jaspers

Markant Grobbendonk Bouwel en Markant Herentals gaan op bedrijfsbezoek bij Deca Packaging Group en ontdekken hedendaagse industriële architectuur met streven naar duurzaamheid.

Markant biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven, zowel in persoonlijke tijd als binnen hun professionele bezigheden. De kernwaarden van onze vereniging zijn vriendschap, een ondernemende houding, kwaliteit, originaliteit en respect voor iedereen.

Lokale afdelingen Markant Grobbendonk Bouwel en Markant Herentals gaan vreemd bij elkaar door samen een activiteit te organiseren. Op 18 april brengen zij een bezoek aan het bedrijf Deca Packaging Group in Herentals .

Dit bedrijf produceert en verkoopt verpakkingen in kunststof voornamelijk voor de voedingsindustrie. Sinds 2016 heeft Deca Packaging Group een nieuw hoofdkantoor, dat uitstraling geeft aan het innovatieve, toekomstgerichte en ambitieuze karakter van het bedrijf.

Bedrijfsleider Patrik De Cat leidt de dames persoonlijk rond in dit familiebedrijf, en geeft daarbij een inkijk in de hedendaagse verwachtingen op het vlak van plastic in huishoudens en industrie.

Daarna wordt de schijnwerper op het gebouw gericht. Patrik De Cat vertelt samen met mede-ontwerper Rik De Vooght uit Herentals, hoe men de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van architectuur, landschapsopbouw, energievoorziening, milieu en mobiliteit heeft getracht te verenigen tot een duurzame werk- en leefplek.

Waar en wanneer:

18 april om 19.30u  Deca Packaging Group, Toekomstlaan 28, Industriezone Wolfstee Herentals.  Om deel te nemen aan deze avond, wordt er een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon.

Contactpersoon Nicole Verdaedt en website Markant.

imageMeer nieuws

Dit zijn alle kandidaten waarop je kan stemmen in jouw gemeente

Dit zijn alle kandidaten waarop je kan stemmen in jouw gemeente
Kempen regio | Vlaanderen 21.09.2018 - 15.09u

Nieuwtjes schepencollege Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 21.09.2018 - 13.47u

Nieuwe randparking voor sportvelden Molenstraat

Kasterlee 21.09.2018 - 13.46u

Zes weekends hinder op E313 tussen Ham en Massenhoven richting Antwerpen

Geel | Herentals | Kempen regio | Olen 21.09.2018 - 13.43u

Pleeggezinnen vieren feest in Bobbejaanland

Kasterlee | Kempen regio | Neteland 21.09.2018 - 13.42u

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend
Kempen regio | Neteland 21.09.2018 - 09.44u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto