U bent hier

Markant Grobbendonk Bouwel en Markant Herentals organiseerden op 18 april een bezoek aan Deca Packaging Group te Herentals

Herentals
21.04.2018 - 01.41u
Door: Mark Jaspers

Bedrijfsleider Patrik De Cat leidde de dames persoonlijk rond in dit familiebedrijf en gaf daarbij een inkijk in de hedendaagse verwachtingen op het vlak van plastic in huishoudens en industrie.

Daarna werd de schijnwerper op het gebouw gericht. Architect Rik De Vooght vertelde hoe men de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van architectuur, landschapsopbouw, energievoorziening, milieu en mobiliteit heeft getracht te verenigen tot een duurzame werk- en leefplek.

Als afsluiter van deze boeiende en voortreffelijk georganiseerde avond werd een drankje aangeboden. Met speciale dank aan Patrik De Cat en Rik De Vooght. Markant is een vereniging die zich richt tot ondernemende vrouwen, en hen onder het motto "Ontdek, beleef en geniet" wil laten participeren aan het maatschappelijk en cultureel leven.

De vereniging organiseert gevarieerde, toegankelijke en zinvolle activiteiten voor dames die meer willen halen uit hun vrije tijd. De bedoeling is dat men kan "leren van vrouwen onder vrouwen". Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 9 regionale netwerken van Artemis is de organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto