Markant Grobbendonk Bouwel en Markant Ranst gaan op 11 december vreemd bij elkaar en ontdekken samen met Lieve De Clerck het fenomeen China: Van oudste beschaving tot wereldleider in technologische innovatie en economische grootmacht.

Lokale afdelingen Markant Grobbendonk Bouwel en Markant Ranst gaan vreemd bij elkaar door samen een activiteit te organiseren in de Bouwelhoeve. Op 11 december deelt Lieve De Clerck haar kennis over het gigantische Middenrijk van vroeger tot nu.

Om de boeiende geschiedenis en het intrigerende karakter van China tot leven te wekken doorweeft Lieve De Clerck haar voordracht met indrukwekkende beelden, citaten en persoonlijke anekdotes.

Lieve De Clerck is van jongs af aangetrokken geweest tot het Oosten. Als rugzakreiziger maakte zij een tocht van meer dan 8000 km doorheen China. Sindsdien, en dat al meer dan 25 jaar, bereist zij alle regio's van het immense land.

Ze studeerde Chinees aan de universiteiten van Shanghai en Xi'an, leefde in alle eenvoud op het platteland, maar onderging evenzeer de stuwende krachten van het overweldigende stadsleven.

Kom luisteren en ontdek hoe China zijn dominante plaats verwierf in onze economische wereld, krijg inzicht in hun politiek denken, maak kennis met de taal die ze hanteren en leer hun werkmethode en motivatie beter te begrijpen.

Wanneer: 11 december - 19u30
Waar: Bouwelhoeve, Bouwel
Info: Fanny De Ridder 0486 684660 (na 18 u)
markantgrobo@gmail.com

Markant biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven, zowel in persoonlijke tijd als binnen hun professionele bezigheden. De kernwaarden van onze vereniging zijn vriendschap, een ondernemende houding, kwaliteit, originaliteit en respect voor iedereen.