Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel frist verkeersreglement op

Markant Grobbendonk Bouwel frist het verkeersreglement op. Test op 15 februari je kennis over de algemene verkeersregels en hoe deze in de praktijk toe te passen.

Op 15 februari organiseert Markant Grobbendonk Bouwel een opfrissingscursus van het verkeersreglement voor haar leden en hun partner*, huisgenoot*, vriendin*, 'Ons wegverkeer wordt steeds drukker en heel wat verkeersregels zijn in de loop der jaren veranderd. Er komen ook telkens nieuwe vervoersmiddelen bij. Denk maar aan de elektrische fiets, de step, de monowheel, enz.

Markant Grobbendonk Bouwel kiest samen met jullie voor veilig verkeer. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van al die veranderingen.

Tijdens een infosessie van 2 uur bekijken we samen met Christiane Smeulders van EduCare alle nieuwigheden en de belangrijkste wijzigingen van het verkeersreglement van de laatste jaren. Zo ben ben je weer helemaal mee.

Ook goesting om je veilig en correct in het verkeer te bewegen, samen met je partner*, huisgenoot*, vriendin*,….? Schrijf je dan nu in voor deze opfrissingscursus.

Wanneer: donderdag 15 februari - ontvangst 19u30, start 20u

Waar: Volle Vaart, Vaartkom 6, Grobbendonk

Bijdrage: 15 euro leden en 15 euro partner* leden, 25 euro niet-leden

Deel dit artikel