Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel laat creativiteit vrije loop, ontwerpt kerstkaarten met heel persoonlijke toets

Markant

'Wat is er hartverwarmender dan je eigen unieke kerstkaartje te maken en te versturen naar vrienden of familie?', zegt Hendriekje Knaeps van Markant.

'Op 16 november krijg je de kans om zo’n originele kerstkaart te ontwerpen onder het deskundig oog van Markante dame Kathleen. Kathleen, gekend onder het pseudoniem Merrit Mentha, is illustratrice van opleiding.

Illustreren is niet hetzelfde als tekenen. Illustreren is het visualiseren van een boodschap of een verhaal. Een illustrator doet aan storytelling. Hij gebruikt illustraties als communicatiemiddel.

Om deel te nemen aan deze workshop hoef je geen Michelangelo te zijn. Iedereen kan illustreren. Tijdens de twee uur durende workshop zal Kathleen je begeleiden om je eigen creatieve ideeën en stijl te verwezenlijken. Kleurrijk of wat meer ingetogen? Gestileerd of toch wat figuratiever. Ontdek wat bij jou past.

We starten met het zoeken naar een geschikte achtergrond en vervolgens gebruiken we teken- en schildermateriaal waar je blij van wordt. Potloden, aquarel, fineliners,…. Alles mag en niets moet.

Kathleen voorziet de nodige materialen, papier en Merrit Mentha achtergrondtemplates.

Aan het einde van de workshop verzamelt zij de kunstwerkjes en maakt met haar finishing touch jouw kerstkaartjes drukklaar. Uiterlijk 14 dagen na de workshop, krijg je een mooi pakketje thuis met 10 kleine gelukjes om trots de wereld in te sturen. Mooie enkelzijdige wenskaarten in A6 formaat, mét duurzame envelop.

Tevreden over jouw resultaat? Dan kan je extra kaartjes bijbestellen voor 5€ per pakje van 10 stuks.

Wil je graag unieke en bijpassende postzegels? Die kan je bestellen per blad van 20 stuks voor 35€/vel.

Wanneer: woensdag 16 november, 19.30u - locatie : bij een teamlid in Nijlen, Tibourstraat  - bijdrage : 50 euro (10 kaartjes om te versturen zijn inbegrepen)

Praktisch: De inschrijving ligt vast als de bijdrage van 50 euro vóór  10 november wordt gestort op het rekeningnummer van Markant Grobbendonk Bouwel BE52 2300 2135 8309. Vergeet niet om je meisjesnaam evenals activiteit Workshop te vermelden. We vragen ook om je inschrijving per mail aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen.

De inschrijvingen zijn beperkt tot maximaal 12 deelneemsters. Tot dan!'

Markant

Deel dit artikel