Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel met fijn kennismakings-event

Kom proeven van het aanbod tijdens onze voorstelling van het seizoen Goesting om Markant te ontdekken? 2023 - 2024 en geniet van live pianomuziek uitgevoerd door Christine Carré.

Ben jij een ondernemende vrouw of ben je een vrouw die ondernemend in het leven staat?

Misschien ken je Markant Grobbendonk Bouwel al, of misschien hoor je de naam voor het eerst. In beide gevallen ben je van harte uitgenodigd om kennis te komen maken op onze startvergadering die plaatsvindt op donderdag 14  september om 19u.30 in ‘Bouwelhoeve’ in Bouwel.

Markant Grobbendonk Bouwel is een groep van bedrijvige vrouwen, die open staan om nieuwe mensen te leren kennen, die zich graag amuseren en die hun vrije tijd graag invullen met boeiende activiteiten.

Op de startvergadering stellen de Markant dames hun gevarieerd en aanlokkelijk jaarprogramma 2023- 2024 voor. Zo kom je alles te weten over de afwisselende, maandelijkse activiteiten. Ondertussen geniet je van live pianomuziek van Christine Carré. 

In 2024 viert Markant Grobbendonk Bouwel haar 50 jarig jubileum.

Het is hun ambitie om hun afdeling te verjongen, te verbreden en een attractief programma aan te bieden. Om dit jubileumjaar extra glans te geven, koestert het bestuur de stille droom om de afdeling in 2024 te doen groeien naar 50 leden.

Aan het woord zijn An, Lut en Hendriekje:

Markant nodigt alle vrouwen uit de regio Grobbendonk Bouwel  uit om ambassadeur te zijn voor onze organisatie.  Breng ook gerust jouw vriendin, dochter, collega of buurvrouw mee naar de startvergadering zodat ze kennis kunnen maken met Markant.

We laten jou alvast met héél véél goesting proeven van het seizoen van 2023 – 2024 dus zet de Markante save the dates in jouw agenda. Je kunt het volledige programma raadplegen op de website: Markant, afdeling uit je buurt, locatie 2280, afdeling Grobbendonk.

Goesting om onze startvergadering bij te wonen, opgeluisterd met live pianomuziek van Christine Carré? Schrijf dan nu in.

Wanneer: donderdag 14 september ontvangst 19u30, start 20 u -  Waar: Bouwelhoeve, Bouwel - toegangsprijs: 25 euro leden,  niet-leden 25 euro

Praktisch: gelieve per mail voor 9 september je deelname aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen. Je deelname is definitief na betaling van 25€ op rekeningnummer BE52 2300 2135 8309 van Markant Grobbendonk Bouwel met vermelding van je meisjesnaam evenals activiteit startvergadering.'.

Deel dit artikel