Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Markant Grobbendonk Bouwel met lezing jongerentherapeute en kindertolk Ingrid Noorts opvoeden

Ingrid Noorts

Markant Grobbendonk Bouwel kruipt in het hoofd van een kind- en tienerbrein  en ontdekt hoe je vanuit je eigen kracht communiceert met kinderen. Ervaar hoe zij zich voelen en denken en leer connecteren met wederzijds begrip.

Op woensdag 15 februari nodigt Markant Grobbendonk Bouwel jongerentherapeute en kindertolk Ingrid Noorts uit voor een lezing over opvoeden.

'We ontdekken samen wat er gebeurt als je de bril van je (klein)kind opzet zodat jij de wereld kan aanschouwen op de wijze zoals jouw (klein)kind dit doet. Dan weet je hoe hij denkt en hoe hij zich voelt en krijg je inzicht wanneer het niet goed met hem gaat en ’moeilijk’ doet. Na afloop ga je naar huis met heel wat praktische tools om wederzijds begrip en verbinding opnieuw te versterken.

Door haar ervaringen voor de klas en als moeder, groeide een aantal jaar geleden het idee om hulp en ondersteuning te bieden aan kinderen voor wie voelen, beleven, leren en spelen niet zo vanzelfsprekend zijn.

Haar praktijk is ook een plek waar de ouders en grootouders terecht kunnen die zorgen of vragen hebben rond het gedrag en gepaste opvoeding van hun kind.

Tijdens de lezing deelt Ingrid haar ervaringen uit de praktijk. Vele van de vragen die zij krijgt, heb je je misschien zelf ook al gesteld: Wat wil mijn kind of kleinkind mij vertellen, hoe stel ik grenzen aan dit gedrag, hoe kan ik mijn kind of kleinkind ondersteunen in de moeilijke momenten, wat moet ik doen als het niet loopt zoals verwacht.

Kom luisteren naar Ingrid haar Markante verhaal en leer nuttige tips om tegemoet te komen aan de prangende opvoedingsvragen van vandaag.

Wanneer: woensdag 15 februari  ontvangst 19u30, lezing 20u - Waar: Volle Vaart, Grobbendonk

Toegangsprijs: 15 euro leden en proefpas, niet-leden 20 euro.

Praktisch: De inschrijving ligt vast als de bijdrage van 15 euro vóór 10 februari wordt gestort op het rekeningnummer van Markant Grobbendonk Bouwel BE52 2300 2135 8309. Vergeet niet om je meisjesnaam evenals activiteit Tienerbrein op hol te vermelden. We vragen ook om je inschrijving per mail aan markantgrobo@gmail.com te bevestigen.

Ingrid Noorts

Deel dit artikel