Markant is een vereniging die zich richt tot ondernemende vrouwen, en hen onder het motto "Ontdek, beleef en geniet" wil laten participeren aan het maatschappelijk en cultureel leven. De vereniging organiseert gevarieerde, toegankelijke en zinvolle activiteiten voor dames die meer willen halen uit hun vrije tijd. De bedoeling is dat men kan "leren van vrouwen onder vrouwen". Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 9 regionale netwerken van Artemis is de organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd.

Op woensdag 13 december gaan de dames van Markant Grobbendonk Bouwel shoppen bij Lolo Deco in Morkhoven.

"LOLO DECO" is het ontwikkelingsproject van Liesbeth Snoeys en Vicky Nolf uit Herentals. Dit atelier stelt vrouwen in Madagascar te werk om hen een betere toekomst te bieden. Ze maken er unieke, kleurrijke geschenken, zoals bijvoorbeeld shoppingtassen uit raffia in verschillende felle kleuren. Producten van Lolo Deco zijn van een hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. Bovendien zijn de artikelen volledig handgemaakt. Kortom, met de geschenkjes van Lolo Deco haalt u de zon in huis. Uiterst geschikt voor deze donkere dagen en voor onder de kerstboom!

De dames van Markant Grobbendonk Bouwel nodigen iedereen van harte uit om te komen luisteren naar het verhaal van Liesbeth Snoeys, Vicky Nolf en Kristin Dams over hun project. Aansluitend kan er naar hartenlust worden geshopt voor originele kerstcadeautjes.

Waar en wanneer:

13 december, 19 u. 30 Houthandel Luyten, Morkhoven

Om deel te nemen aan deze avond, wordt er een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon. Deze bijdrage gaat integraal naar de VZW Lolo Deco om hun ontwikkelingsprojecten te ondersteunen. Meer informatie over Lolo Deco en haar medewerkers vindt u terug via de facebookpagina en via de website lolo-deco.be

Contactgegevens: https://www.facebook.com/lolodecovzw